Leírnátok egy egészséges étkezést mozgással együtt?
Miert nem a netten keresel erre ra?
Talald meg a Neked megfelelot.
Én sem vagyok a híve semmilyen szélsőséges diétának.
10 hónapja szültem, így még van rajtam 1-2 kiló plussz. ( 161 cm, 58 kg)de lassan lemennek ezek is. Mindent megeszem ami jólesik, de próbálok az étrendembe sok zöldséget, gyümölcsöt, gabonát iktatni meg persze fehérjét is.Kerülöm a műételeket amiben sok az E szám, bár azt is megnézem, hogy milyen E mert sok természetes anyagnak mint a c vitaminnak is van E jelölése.Nagyon ritkán eszem chipseket, nasikat és zsírban sült ételeket.Inkább tepsis sülteket szeretem és sült krumpli helyett rizst, zöldségköretet,krumplipürét.
Alapelvem: Reggelizz úgy mint egy király, ebédelj úgy mint egy polgár, vacsorázz úgy mint egy koldus.
Este már ne nasizz.Szedj vitaminokat mert bizonyos vitaminok,nyomelemek hiánya is okozhat farkaséhséget.
Törekedj a változatosságra és a mértékletességre. Minél lassabban eszel, minél jobban megrágod az ételt, annál hamarabb érzel jóllakottságot, tehát kevesebbet eszel.
Nem kell mindennap sportolni, de a napi fél óra tempós séta a szabad levegőn mindenkinek jót tesz.
Még annyit, hogy normál anyagcserém van, nem vagyok túlzottan hajlamos a hízásra de azért nem is ehetek bármennyit büntetlenül.Nem zörögnek ugyan a csontjaim, de nem is vagyok túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!