Meddig egészséges kisgyermekkel együtt fürödni?
Kisfiam 3,5éves és előfordul hogy együtt fürdünk!Szerintetek ez baj??Ti szoktatok?
Köszönöm szépen a válaszokat
egyáltalán nem egészséges gyerekkel együtt fürödni.
bármit elkaphat..
Lányom 2.5 éves,jelenleg apával fürdenek.
hetente 1x-2x fürdik valamelyikünkkel.
Az egészséget mire érted fizikaira v. lelkire?
Fizikaira azt mondanám,hogy a gyerek néha koszosabb mint mi,egy kiadós kutyázás v. homokozás után:-)
Lekileg sztem addig,míg ő szeretné és nem zavarja.Véleményem szerint 4-5 éves korig kb.
Az én fiam még csak 9 hónapos,az apjával szokott fürödni,velem nem,és nem is szeretek meztelenkedni előtte.
Sosem voltam prűd,vagy szégyenlős,de nekem valamiért ez nem fér bele.
Én kb. 2 hónapos korában fürödtem a fiammal először.Előtte alaposan megfürödtem majd utána kezdtük együtt a fürdést.Volt,hogy a kádban szoptattam és elaludt közben.Egy fantasztikus érzés volt a ahogy összeért a bőrünk és csak nézett a szemembe ahogy szopizott.
Most 2 éves múlt és szoktunk még együtt fürdeni.
Hozzáállás kérdése, mi nem vagyunk álszent prűdök, a meztelenség természetes dolog.
3,5 évesen simán fürödtem a fiammal, sőt később is
ööö miért is baj ha meztelen lát a gyerek ?
szerintem semmi simán együtt fürdök a gyerekeimmel (a legnagyobb 9 éves) nem baj ha tudja h van különbség apa és anya között és nem baj ha tudja h van különbség gyerek és felnőt között
szerintem addig amíg nem zavarja addig nem fogok nemet mondani neki ha velem szeretne fürdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!