Én annyira nem érzem magamon soknak de a doki is mondta hogy ez nagyon nagyon sok:(( Meg múltkor mentünk a nagynénémhez akit kb 8 éve nem láttam és beléptünk egyből jajj de jó húsba vagy......mondom kössz"-.-:( szerintetek is annyira borzasztóan sok?
Fogynod a képek alapján nem igazán kell, de némi sport nem ártana, akkor még csinosabb lennél. Igy sem rossz az alakod, de javitani még lehet rajta.
2011. nov. 19. 22:41
22/29 anonim válasza:
szerintem sok és ha nem vigyázol könnyen túlsúlyos lehetsz. én 53 kilo vagyok ennyi centivel és szeretnék leadni pár kg-ot, jobban érezném magam.
2011. nov. 20. 12:21
23/29 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy kövér a képek alapján. Sportolsz valamit?
2011. nov. 24. 13:21
24/29 anonim válasza:
Ugyanezek az adataim, és kinézet alapján is kb ilyen vagyok, mint te, csak én 23 éves vagyok, és szültem egy gyereket.
Én nem érzem soknak, mivel voltam ennél jóval több is (majdnem 80).
Szerintem nem sok, csak vigyázz, hogy ne hízz.
2012. jan. 23. 18:03
25/29 anonim válasza:
Nem kell lefogynod, szerintem, csak arra vigyázz, hogy ne hízz!
Pont jó vagy így, és sajnos ez van, hogy a többség szerint fogynod kell, sajnos azt veszem észre, hogy főleg a férfiak a nagyon vékony lányokat szeretik, akik egész nap csak egy kiflit esznek, mert úgy felel meg a férfinak. Szinte már 7 éves gyerekhez hasonló alkatú nőket szeretnek. Biztos találsz olyat is, akinek jó vagy így.
2012. jan. 23. 18:26
26/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod...szerintem jó alakod van :)
2012. jan. 23. 19:03
27/29 anonim válasza:
Ilyenkor még változhat a tested szóval ne kezdj ilyen drasztikus fogyókúrákba(amik egyébként sem egészségesek), de elkezdhetnél valamit sportolni, ha eddig még nem tetted. Egyébként is egy kis sport nem árt meg senkinek. :)
2012. márc. 5. 15:50
28/29 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csak picit molett. :) Egyébként meg hülyeség: Írott szabály hogy ha 65 kiló vagy, 10-et kell leadnod? Ha fogyókúrába kezdesz, úgyis mindig vizslatod magad a tükörben, és látnád a változást. Ne a számok határozzanak meg. Ha csinálod, addig csináld, amíg el nem éred azt az alakot, amilyet szeretnél. Lehet hogy az csak 5 kiló... :D
2012. dec. 27. 15:58
29/29 anonim válasza:
ahogy írtam korábban is, szerintem így vagy tökéletes, főleg ha jól érzed magad a bőrödben, egy dolgot jó jegyez meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!