Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves lánynak sok a 165 cm...

16 éves lánynak sok a 165 cm 65 kiló?

Figyelt kérdés
Én annyira nem érzem magamon soknak de a doki is mondta hogy ez nagyon nagyon sok:(( Meg múltkor mentünk a nagynénémhez akit kb 8 éve nem láttam és beléptünk egyből jajj de jó húsba vagy......mondom kössz"-.-:( szerintetek is annyira borzasztóan sok?
2011. nov. 18. 22:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
nem sok, de lehetne mondjuk 4-5 kg-al kevesebb
2011. nov. 18. 22:24
 12/29 A kérdező kommentje:

oldalról ilyen:

[link]

olyan nincs ahol szemből van a hasam szóval..

2011. nov. 18. 22:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, kérlek linkelj a hasadról akkor képet!
2011. nov. 18. 22:25
 14/29 anonim válasza:
jól nézel ki :D
2011. nov. 18. 22:27
 15/29 anonim ***** válasza:
22:25-ös vagyok, ugyanakkor küldtük el a válaszaink, akkor lett neked is képed. Szerintem nem rossz ez így, a kép alapján. Én a testmagasságomhoz képest +6 kilóval így néztem ki kb. és nem voltam kövér.
2011. nov. 18. 22:27
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

84%-os vagyok.

Miért lettem lepontozva? Mert nem írtam azt, hogy fogyjon le? Gratulálok Nektek...

Azért, mert nem egyezik a véleményünk, attól az enyém is lehet hasznos. Gyökerek.

Kérdező: Jól nézel ki kép alapján!:)

2011. nov. 18. 22:58
 17/29 anonim ***** válasza:

Hat en csak csodalkozom, hogy mekkorat fordult a vilag, a Barbi babak, reklam az orvosokra is hatassal vannak. Es ezt most, a kislanyom korabbi gyerekorvosaval összehasonlitva az en korabbi ismereteimet, is mondhatom.... (Pl. regen normalis volt egy egeszseges kisbaba testsulya, ha kicsit sovanyabb is, ma meg minimumok vannak, ami alatt mar a hozzataplalast ajanljak 1-2 honaposan!!)

A kerdesre: Nyugi, 12 evesen 162 cm es 62 kg voltam. Akkoriban kezdtem el es eleg hirtelen nöiesedtem, aranyosan. Akkoriban ezt meg nem mondtak kövernek. Regebben azt tekintettek "szepnek" (bar ez eleg szubjektiv), akinek a mell-es csipöbösege kb azonos, es ennel kb 20 cm-rel kevesebb a derekbösege, es ez stimmelt. Par ev mulva 165/65 lett, majd a 165 maradt, majd idövel a testsuly 72-75 lett, aktualis eletmodtol függöen le-fel... Most, 37 evesen 165/70. A mellbösegem a szüles utan maradandoan nagyobb lett egy merettel. Szüles+szoptatas utan persze atmenetileg ennel is nagyobb volt. Csak a szoptatas befejezese utan olvadt le minden a csipöm+combrol (addig hiaba tornasztam), de minden lement, igy most kicsit nagyobb felsöruhazat kell, pl. bikinivasarlas volt problemas. De ugyanugy aranyos alkatunak mondanak a korosztalyomban.

Ezen kivül meg a csontozattol is függ a testsuly. Ugyanaz a testsuly egy erösebb csontozatun sovanyabbnak latszik, ez is logikus.

Szerintem mindig tartsatok eszbe, hogy vannak ilyen-olyan divatiranyok, hatasok, es van a jozan eszetek... :)

2011. nov. 18. 23:12
 18/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki írtam, hogy 53 kiló vagyok és kicsivel magasabb. Teljesen máshogy képzeltelek el, de a képet látva úgy gondolom, hogy szerintem ha te elégedett vagy magaddal, akkor ne kezdj fogyókúrába, mert a képen teljesen jól nézel ki. Nem vagy pálcika, de szerintem arányos vagy, és csinos. Ne törődj más véleményével, ha neked jó így, akkor semmiképp se azért kezdj fogyózni, mert megjegyzéseket tettek.
2011. nov. 18. 23:19
 19/29 anonim ***** válasza:
igen, a kép alapján egyáltalán nem vagy kövér.. de azért ezen nem igazán látszol jól. plusz felöltözve azért más.
2011. nov. 19. 19:10
 20/29 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van egy másik...

2011. nov. 19. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!