Szerintetek 16 eves lanynak 49 kilo suly megfelel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:34
1/13 anonim válasza:
Attól függ milyen magas. Hány cm vagy?
2/13 anonim válasza:
Nem jó, abszolút. Fogynod kell még 15 kilót minimum.
Elegem van már ebből a folytonos "176 centi vagyok és 48 kiló. Nem vagyok túl kövééér?" kérdésekből. Tudjátok ti is, hogy mennyire vagytok soványak, és mennyire kövérek. Csak néha egész alakos tükörbe is kellene nézni.
3/13 anonim válasza:
Ha 159 cm vagy, akkor jó.
Ha több, akkor kevés.
Ha 170-en felül vagy, anorexia (küszöbe)
4/13 A kérdező kommentje:
1.62 cm vagyok
2010. máj. 8. 22:42
5/13 A kérdező kommentje:
csak azert kerdeztem m meg akarok hizni es azt mondjak h ne hizak m jol vagyok igy
2010. máj. 8. 22:43
6/13 anonim válasza:
szerintem nagyon nem egészséges, hogy nem éred egy az 50-55 kilót. ha nagyon utána akarsz nézni a dolgoknak és aggódsz, hogy túl sovány vagy akkor menj egy egy pajzsmirigy vizsgátara, hogy nézzék meg. hátha van egy kis hiperfunkciója a pajzsmirigyednek. akkor lesznek az emberek ilyen rohadt soványak. de amíg arányos vagy addig nincs gond. csak érd el az 50-55 kilót.
7/13 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok és 46 kg. És én jó vagyok így. De hogy te milyen vagy azt te látod.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés!
Olyan 52 kg lenne a legtökéletesebb. Próbáld meg :)
9/13 anonim válasza:
Egy picit hízhatnál, olyan 52 körülre. De ha izmos vagy, és nem gebe, akár így is jó lehetsz, de kevesebb semmiképp se legyél:) ha te úgy érzed, tetszel magadnak, ne hízz, de ha szükségét érzed, nyugodtan, 1-2kg rád férhet.
10/13 anonim válasza:
én 160 cm vagyok és 50 kg és egyáltalán nem vagyok kövér
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!