Szerintetek ez jó öltözék egy 11 éves lánynak a suliba/városba? Magyarul a mindennapokra megfelel tavasszal?
Figyelt kérdés
Fekete cica nadrág,fehér hosszabított derekú denevérujjas felső,egy fekete egyiptomi stílusú szandál
VAGY fehér cica nadrág fekete hosszabított derekú denevérujjas felsó,egy fekete egyiptomi stílusú szandál.
Smink:fekete szemcerúzával alulkihúzom vékonyan úgy hogy szinte nem is látszik.Ez szerintetek jó??Nem túl k_rvás?
2010. márc. 29. 10:40
2/25 A kérdező kommentje:
Miért?Mi benne a k_rvás??
2010. márc. 29. 10:44
3/25 anonim válasza:
11évesen smink? már ne is haragudj, de még gyerek vagy ehhez
4/25 A kérdező kommentje:
De oda írtam h szinte nem is láccik.Épp hogy csak egy icipicit.
2010. márc. 29. 10:49
6/25 anonim válasza:
14 éves vagyok, minden reggel korrektorozom de csak a nagyon csúnya helyeket, mert nem vagyok igazán pattanásos, csak mikor megjön. Az ünnepekkor, bulikon szoktam szemceruzát meg szempillaspirált használni. Már ne is haragudj, de ezt hogy gondoltad? ha 11 évesen ezt csinálod, mit fogsz csinálni 20 évesen?!
7/25 A kérdező kommentje:
Jo akkor hagyjuk a sminket!!!!!A RUHA az jó??????
2010. márc. 29. 11:01
8/25 anonim válasza:
hááát...sztem a ruha se jó...mért nem tucc még kislányosan öltözködni??tényleg mi lesz Veled...:S
9/25 anonim válasza:
Jesszus, most ez komoly?
Én 11 évesen nem gondolkoztam rajta h vajon jól nézek e ki?
A smink meg eszembe se jutott..
elferdült egy világ ez....
10/25 anonim válasza:
Ha anyád elenged így akkor felesleges elmondanom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!