Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó öltözék egy...

Szerintetek ez jó öltözék egy 11 éves lánynak a suliba/városba? Magyarul a mindennapokra megfelel tavasszal?

Figyelt kérdés

Fekete cica nadrág,fehér hosszabított derekú denevérujjas felső,egy fekete egyiptomi stílusú szandál

VAGY fehér cica nadrág fekete hosszabított derekú denevérujjas felsó,egy fekete egyiptomi stílusú szandál.

Smink:fekete szemcerúzával alulkihúzom vékonyan úgy hogy szinte nem is látszik.Ez szerintetek jó??Nem túl k_rvás?

2010. márc. 29. 10:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
hát sztem kicsit fura eegy 11 évesen. mármint akkor még kislányosabb vagy és nemállnakjol az ilyen dolgok. sztem probálj meg inkább csini csőnacival jol felöltözni izlésesen és akkor máris jobb. de ez igy fura lenne. nincs is még rendes alakod hozzá bár nemtudhatom. ha kinézel vagy 15-16 évesnek akkor felveheted de igy lehet h furán néznek rád h máris ilyen "nagyosan" akarsz öltözni. lehet kiröhgnének:D sztem ráérsz még igy öltözni én 14 évesen kezdtem el foglalkozni azzal h milyen ruha van rajtam xD
2010. márc. 29. 13:21
 12/25 anonim ***** válasza:
ja és 16l voltam:)
2010. márc. 29. 13:21
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

én 12 leszek..de nem nagyon hordanék olyan "egyiptomi" szandált...meg cica nadrágot sem szoktam..

cőgatya, tornacsuka, vmi csini póló, pulcsi és ennyi :)

de attól függ hogy neked mi az izlésed...

2010. márc. 29. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

ja és nem is sminkelem magamat suliba.

csak a táncfellépésünkön mert oda kell egy kicsit...

2010. márc. 29. 14:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem 11 évesen k*rvára nem érdekelt, hogy hogy nézek ki és valamilyen furcsa tévképzet hatásra úgy gondolom, hogy ez így volt normális...
2010. márc. 29. 17:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
különben meg, hova akarsz te menni még 11 évesen városba? iskolába ez meg eléggé hivalkodó. én gimis vagyok de itt is mindenki nadrágot hord pulcsival.
2010. márc. 29. 19:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen ruha ennyi idősen nevetséges. Nem gáz, mert amúgy tetszenek az ilyen ruhák. De egy kislányon iszonyú vicces. Abszolút kislányos alak, erre felveszel egy cicanadrágot?!
2010. márc. 29. 21:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
nemtom mit akarsz 11évesen ez az öltözék amit leírtál az 15-16 éves korban ok de ne 11 évesen már, amugy meg egyetértek azzal, aki azt írta, hogyha anyád így elenged otthonról, akkor ott bajok vannak! 11 évesen élvezd még ki a gyerekkort ne akarj már nagyzolni, azzal ráérsz később is, ha így gondolkodsz nagyon hamar ki fogsz égni
2010. márc. 29. 23:46
 19/25 anonim ***** válasza:

Még egy 5 évvel idősebbet is a többség leribancoz egy ilyen öltözék láttán, szerinted hozzád mit szólnának?

Eszem megáll.. Térj már észhez, 11 éves vagy!

2010. márc. 30. 22:47
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
A kérdés feltevése óta eltelt pár nap, kislány... Szűz vagy még? :)
2010. márc. 31. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!