Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó öltözék egy...

Szerintetek ez jó öltözék egy 11 éves lánynak a suliba/városba? Magyarul a mindennapokra megfelel tavasszal?

Figyelt kérdés

Fekete cica nadrág,fehér hosszabított derekú denevérujjas felső,egy fekete egyiptomi stílusú szandál

VAGY fehér cica nadrág fekete hosszabított derekú denevérujjas felsó,egy fekete egyiptomi stílusú szandál.

Smink:fekete szemcerúzával alulkihúzom vékonyan úgy hogy szinte nem is látszik.Ez szerintetek jó??Nem túl k_rvás?

2010. márc. 29. 10:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, 11 évesen tudsz káromkodni, meg azon töröd a fejed, h milyen kurv@san öltözködj.

Figyelj kislány, azért mert a szád nagy, nincs igazad, ezt te is tudod, különben nem írtad volna ki a kérdést, erről ennyit.

2010. márc. 31. 09:36
 22/25 anonim ***** válasza:
Anyám már nem szűz, pedig Mária.
2010. márc. 31. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja és mondd csak! Ide bele a mikrofonba! Úgyis tudod hogy kell...
2010. márc. 31. 10:10
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább az elsőre szavazok! Az szentem sokkal jobb! mér lenne qrvás? Én is hasonlóan szoktam hordani!Nekem:

- pink cicanaci

- szürke hosszított felső

- fekete- fehér balerina cipő

olyan jó nagy karika fülbevaló ezüst színüben. (nem igazi ezüst), és ezüst és fekete ékszerek.

- én is kihúzom a szemem ( alig láthatóan)

- rövidebb, vállig érő hajam van, azt össze fogom két copfba, elöl pedig marad az oldal frufru

Szentem tök jó ezígy, bár visszagondolva így a tiédre nem túlzottan hasonlít egymásra... A tiéd is tök jó. Majd lehet hogy küldök priviben neked egy képet így rólam, meg majd te is lécc küldj képet magadról (ebben a ruhában amit leírtál) priviben! csak álítsd be magadnak, hogy tudjanak privit küldeni neked!

oks?

12/l

2010. jún. 19. 19:13
 25/25 anonim válasza:
51%
Persze vegyél föl 10 centis magassarkút is dobbd ki a melled amid nincs vegyél fel egy alakhoz simuló felsőt bár neked még az sincs aztán kenj magadra 10 kg sminket és indulhatsz is buliba hogy szét b*ssz*n*k ;D -.- 11 évesen én még a disneychannelt néztem meg a minimaxot nem városba mentem -.-" meg ilyen ruhákat hordtam .. max csőgatya alá ;D menj és szépen ülj le a tv elé és nézzd a tvt ;D neked még ez való :D
2012. jan. 16. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!