Szerintetek ez jó öltözék egy 11 éves lánynak a suliba/városba? Magyarul a mindennapokra megfelel tavasszal?
Fekete cica nadrág,fehér hosszabított derekú denevérujjas felső,egy fekete egyiptomi stílusú szandál
VAGY fehér cica nadrág fekete hosszabított derekú denevérujjas felsó,egy fekete egyiptomi stílusú szandál.
Smink:fekete szemcerúzával alulkihúzom vékonyan úgy hogy szinte nem is látszik.Ez szerintetek jó??Nem túl k_rvás?
Gratulálok, 11 évesen tudsz káromkodni, meg azon töröd a fejed, h milyen kurv@san öltözködj.
Figyelj kislány, azért mert a szád nagy, nincs igazad, ezt te is tudod, különben nem írtad volna ki a kérdést, erről ennyit.
Én inkább az elsőre szavazok! Az szentem sokkal jobb! mér lenne qrvás? Én is hasonlóan szoktam hordani!Nekem:
- pink cicanaci
- szürke hosszított felső
- fekete- fehér balerina cipő
olyan jó nagy karika fülbevaló ezüst színüben. (nem igazi ezüst), és ezüst és fekete ékszerek.
- én is kihúzom a szemem ( alig láthatóan)
- rövidebb, vállig érő hajam van, azt össze fogom két copfba, elöl pedig marad az oldal frufru
Szentem tök jó ezígy, bár visszagondolva így a tiédre nem túlzottan hasonlít egymásra... A tiéd is tök jó. Majd lehet hogy küldök priviben neked egy képet így rólam, meg majd te is lécc küldj képet magadról (ebben a ruhában amit leírtál) priviben! csak álítsd be magadnak, hogy tudjanak privit küldeni neked!
oks?
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!