Depresszió? Vagy mi? (bővebben lent)
mostanában elég furcsa ,,tüneteim" vannak...vagy nem is tudom minek nevezzem őket...
szóval mostanában
-elég gyakran vagyok levert,fáradt
-igaz hogy csak 10kor kelek fel de még akkor is tiszta hulla vagyok (álmos)
-általában fel tudnék robbanni mindenkitől..(akármilyen jó szándékkal jönnek és akármilyen kedvesek...engem szinte mindig idegesítenek... pl.:anyum,barátnőim..)
-tökre az az érzésem van néha hogy mindenkit hidegen hagyok...senkit sem érdekli hogy mi van velem....meg hogy nincsenek is igazi barátaim
-néha csak úgy ok nélkül akarok sírni és a semmiért van bűntudatom
-és a legutolsó az hogy naponta legalább 2-3orát gondolkodom öngyilkosságon vagy azon hogy megszököm itthonról
Gondolom ezek nem igazán normális dolgok......és a legfurább az hogy szeretem ezeket érezni....és mikor esetleg jobban vagyok akkor újra ezeket az érzéseket keresem
(sajnos szándékosan nem tudom őket ,,előhozni")
ebbe kérnék segítséget/véleményt..vagy valamit
14/L
ja és az is van még hogy....hát ömmm...mostanában mindent megteszek azért hogy rosszul legyek,beteg legyek...stb.
(pl. legutóbb a neten nézegettem ilyen szándékos ájulásokat...és kipróbáltam és sikerült és jól bevertem a fejem....és örültem...:S )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!