Mi lehet ez? Depresszió?
Figyelt kérdés
A nyár közepén anyukámmal történt egy tragédia, amelyben majdnem életét vesztette. Engem ez nagyon megviselt, napokig nem ettem, aludni is alig bírtam, egész nap sírtam... 1-2 hétre rá elkezdett fájni a fejem, olyasféle nyomást érzek azóta is a fejemben, nem szurkál, hanem direkt nyomás. A fülem is bedugul, és az orrom is eldugul...2011. szept. 3. 15:03
3/3 anonim válasza:
fektess nagyobb hangsúlyt az egészségedre, próbálj meg rendszeres mozogni meg kiegyensúlyozottan étkezni, valószínű kibillentél az egyensúlyból, és amiatt lehet a vérnyomásprobléma. Ha váltasz és nem múlik el, egy-két héten belül menj orvoshoz okvetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!