Drogfüggő vagyok vagy nem?
2009 óta használok kisebb kihagyásokkal mindenféle illegális szereket. Kezdtem a fűvel és gázzal, majd folytattam minden mással... Amiket eddig próbáltam: fű, gáz, rush, eki, kati, kokain, heroin. A hernyót és kokaint már abbahagytam, de szerintem ha hozzájutnék, nem bírnám ki... Mostanában főleg a kati (mefedron) dominál, néha eki. Szinte bármire képes vagyok értük, képes voltam lefeküdni mindenféle bűnözőkkel, hogy legyen pénz katira... És a legrosszabb, hogy már szégyenérzet sincs bennem, sőt, semmilyen érzés nincs igazából.
Gondoltam rá, hogy elmennék elvonóra, mielőtt végképp elcseszem az életem, de az agyam vezekszik önmagával. Az egyik fél azt mondja, függő vagyok, a másik meg, hogy nem vagyok, és ilyen piti ügy miatt fel sem vennének rehabilitációra, elvégre a valóban kemény drogosok elől foglalnám a helyet.
Ráadásul ettől a sz*r katitól még jól sem vagyok igazán, folyton hányok és fogyok, de akkor is kell... Vagy ha sikerül valami gyógyszerhez jutnom akkor az, bármi, csak hasson.
De nem hiszem, hogy segítség nélkül abba tudnám hagyni, volt már egyhónapos szünet is, de a végén mindig eluralkodik felettem, nem bírom ki.
Próbáljak meg valami elvonót, vagy mi a francot csináljak? Ez már nem mehet így, egy hete folyamatosan rosszul vagyok, kihányok mindent és fáj minden tagom.
Arról nem is beszélve, hogy ha visszamegyek a románokhoz drogért (ami kell), csak az Isten tudja, mit csinálnak velem előbb-utóbb.
És még a 16-ot se töltöttem...
(Mielőtt valaki belémkötne: nem vagyok kisebbségi, és a saját hülyeségem miatt nem ártanék másoknak, legalábbis szándékosan biztos nem.)
szia! Én Viki vagyok. Tesó kábszeres és alkoholista, a párom szintén...ebből nem tudsz meggyógyuli de nagyon is jól szinten lehet tartani. Tesóm 4 éve nem nyúlt semmilyen szerhez, párom két éve. És mégis jól tudják érezni magukat. Mellesleg anyám és apám is alkesz...anyámról semmi hírem, apám szintén nem iszik több mint 9 éve. Az én javaslatom a követlező:ha budapesten élsz akkor keress egy anonim alkoholisták csoportját vagy pedig az anonim anyagosokét.Ők mindenképpen segítenek majd neked ha hagyod!
Remélem sikerül kimásznod ebből a gödörből!
Üdv: Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!