Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Drogfüggő vagyok vagy nem?

Drogfüggő vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

2009 óta használok kisebb kihagyásokkal mindenféle illegális szereket. Kezdtem a fűvel és gázzal, majd folytattam minden mással... Amiket eddig próbáltam: fű, gáz, rush, eki, kati, kokain, heroin. A hernyót és kokaint már abbahagytam, de szerintem ha hozzájutnék, nem bírnám ki... Mostanában főleg a kati (mefedron) dominál, néha eki. Szinte bármire képes vagyok értük, képes voltam lefeküdni mindenféle bűnözőkkel, hogy legyen pénz katira... És a legrosszabb, hogy már szégyenérzet sincs bennem, sőt, semmilyen érzés nincs igazából.

Gondoltam rá, hogy elmennék elvonóra, mielőtt végképp elcseszem az életem, de az agyam vezekszik önmagával. Az egyik fél azt mondja, függő vagyok, a másik meg, hogy nem vagyok, és ilyen piti ügy miatt fel sem vennének rehabilitációra, elvégre a valóban kemény drogosok elől foglalnám a helyet.

Ráadásul ettől a sz*r katitól még jól sem vagyok igazán, folyton hányok és fogyok, de akkor is kell... Vagy ha sikerül valami gyógyszerhez jutnom akkor az, bármi, csak hasson.

De nem hiszem, hogy segítség nélkül abba tudnám hagyni, volt már egyhónapos szünet is, de a végén mindig eluralkodik felettem, nem bírom ki.

Próbáljak meg valami elvonót, vagy mi a francot csináljak? Ez már nem mehet így, egy hete folyamatosan rosszul vagyok, kihányok mindent és fáj minden tagom.

Arról nem is beszélve, hogy ha visszamegyek a románokhoz drogért (ami kell), csak az Isten tudja, mit csinálnak velem előbb-utóbb.

És még a 16-ot se töltöttem...

(Mielőtt valaki belémkötne: nem vagyok kisebbségi, és a saját hülyeségem miatt nem ártanék másoknak, legalábbis szándékosan biztos nem.)

2011. jún. 11. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a barátaid is ilyenek?
2011. jún. 11. 17:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem. Nem sok barátom van mondjuk, de ők tiszták, és sajnos rohamosan romlik velük a kapcsolatom...
2011. jún. 11. 17:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem fognak elküldeni. Végig tudod-e csinálni? Most még igen, ezért végig KELL csinálnod, mert ha tovább folytatod, már senki nem rángat ki ebből.
2011. jún. 11. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Biztos nem fognak elküldeni mert nekik az a dolguk hogy segítsenek. Viszont ahhoz hogy letudj szokni talpra állj és új életet kezdj az ő segítségük mellé neked is tenned kell valamit. Hatalmas akarat erőre és kitartásra lesz szükséget ahhoz hogy végig csináld. Nincs ha nincs de csak egyetlen dolog van a kemény akarat erő a szilárd elhatározás. Kemény lesz nem álltatlak nagyon kemény. Sokszor fogod azt érezni hogy nem bírod tovább de muszáj lesz nincs választásod. Mert benned van az élni akarás egy szebb jövő iránti vágy amikért érdemes harcolni. Bízz magadban és sikerülni fog. Ha bármiben segíthetek ha kérdésed lenne vagy csak beszélgetnél itt megtalálsz.
2011. jún. 12. 12:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget <3
2011. jún. 12. 15:11
 16/19 anonim válasza:

szia! Én Viki vagyok. Tesó kábszeres és alkoholista, a párom szintén...ebből nem tudsz meggyógyuli de nagyon is jól szinten lehet tartani. Tesóm 4 éve nem nyúlt semmilyen szerhez, párom két éve. És mégis jól tudják érezni magukat. Mellesleg anyám és apám is alkesz...anyámról semmi hírem, apám szintén nem iszik több mint 9 éve. Az én javaslatom a követlező:ha budapesten élsz akkor keress egy anonim alkoholisták csoportját vagy pedig az anonim anyagosokét.Ők mindenképpen segítenek majd neked ha hagyod!

Remélem sikerül kimásznod ebből a gödörből!

Üdv: Viki

2011. júl. 13. 16:42
 17/19 anonim válasza:
én is 15 vagyok és függő..teljesen megváltoztam mióta drogozok mondjuk én "csak" 1 éve. anyáméktól szoktam lopni pénzt ha nincs pénzem utána bűntudatom van DE csak addig mig fel nem szivom az első utcámat..:S és az a helyzet hogy énsetudnék leszokni segitség nélkül csak aza baj hogy nem is akarok azaz leakarok de belegondolok hogy a drog okozta jó érzéstől megfosztani magam örökre..áááh. azt nem szeretném.. lehet nem értik ezt az olyanok akik nem függők .. de az agy hozzászok utána nehéz a megállás..
2011. júl. 23. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
végül elmentél valahova? sikerült abbahagyni?
2011. nov. 5. 20:10
 19/19 anonim válasza:
Mi van veled, élsz még?
2013. jan. 24. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!