Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a lány aki eltűri hogy a párja drogfüggő?
Majd te is olyan leszel...
15f
ki mondja meg? :D
nah mindegy...
még jo hogy az itt ülök és vàlaszolok közül kb egyiknél se tudod megmondani, vajon 2 vagy 10 oràt ül e a gép elött épp abban az idöben mikor vàlaszol ;)
vannak betegségek és vannak gyenge emberek.. az nem betegség amiböl egy ember sajàt maga is ki tud gyogyulni..ugyanis a gyenge akaraterején kivül a baràtod elé semmilyen akadàly nem hàrul :)
igen belekerült egy ilyen helyzetbe. amit köszönhet egy szörnyű kis sztorinak. mikor sok a fájdalom és jön egy "barát" hogy tessék ettől jobb lesz akkor már elindul egy folyamat ami megállíthatatlan.
majdnem minden függőség mögött van egy történet. az ember csak akkor tud erős lenni és kiegyensúlyozott ha úgy mondd a szeretet szükséglete ki van elégítve. ez alatt azt érteném mint például egy normális családi háttér és egy megfelelő baráti kör.
én sem tudnék elképzelni hogy valaminek a rabja legyek (még nem is dohányzom alkoholt is ritkán fogyasztok). mind ezek mellett ez az egész természetesen egyén és felfogás függő is. amilyen környezetben felnőttél.. amit láttál!
és a barátomnak is talán én vagyok az egyetlen visszatartó ereje hogy teljesen lécsúszón.de ha ki kerülne abból a környezetből (volt már rá példa) minden más lenne. de sajnos erre még nincs lehetőség
pontosan.. sok ember csak azért nyúl droghoz vagy alkoholhoz, mert más kiutat nem talál. Ez elég szomorú. Nekem is volt egy hasonló esetem. A párom elég keményen adagolta magát és én beszéltem vele, leültünk és elmondtam neki hogy mit gondolok erről az egészről. Bevallom én is néha jóbulialkalmával szívok a cigiből. DE elmondtam neki, hogy ha nem tud erős lenni egyedül én mellette leszek, de legalább próbálja meg. És így közös erővel megoldottunk :)
De biztosan ne azt mondd neki, hogy azonnal hagyja abba, mert elhagyod.. mert attól neki csak nehezebb lesz és még többet fog drogozni. Ha pedig már tényleg olyan szinten benne van a "cucc"-ban akkor javasold hogy menjen el orvoshoz. Sajnos más megoldás nincs!
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!