Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az a lány aki eltűri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a lány aki eltűri hogy a párja drogfüggő?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék nagyon hogy van-e még egy ilyen hülye mint én?
2011. jan. 11. 12:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

sajnos nekünk most táv kapcsolat lett a dologból. amíg itt volt velem nyáron még nem is dohányzott. most hogy hazament (tőlem 160 kilométerre) már sokkal nehezebb. ott van például az anyja aki mindig csak szapulja. mindenhonnan csak a rosszat kapja.. ha úgy csinálja a dolgokat ahogy kell az a baj. ha nem akkor az még nagyobb baj. ezért nagyon elítélem az anyját. mindig leülök vele beszélgetni pontosabban meghallgatom mi a problémája. és amig velem van semmi gond.. aztán hazamegy és ott csak sz..r várja. igy valoban nehéz leszokni.

remélem hamar összetudunk költözni. mert kb az lenne az egyetlen esélye!

2011. jan. 11. 13:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Pontosan mit értesz az alatt, hogy drogfüggő?(nem mindegy, hogy füvezik, kokainozik vagy lsd-zik például).Van amit csak gyengeségből nem tud letenni, de van amihez segítség kell.
2011. jan. 11. 13:59
 13/24 anonim ***** válasza:

addig érdemes egy kapcsolatot fenntartani, amíg plusz energiát ad, nem pedig elvesz.

ha Neked jó az, hogy a terapeutája/gondozója vagy egy "beteg" embernek, akkor hajrá...

önmagától nem lehet megvédeni senkit. ha ő maga nem akar változtatni, Te sem fogsz tudni változtatni rajta.

2011. jan. 11. 14:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha füvezik az annyira nem gáz szerintem. Semmivel nem rosszabb, vagy károsabb, mit a alkohol, vagy a sima cigi, sőt még pozitív hatásai is vannak. (legalább annyi mint negatív) Viszont ha szintetikus, vagy kemény drogokat használ, akkor én hanyagolnám... Nem mindegy, hogy egy gyógynövényt szív, ami 100%-ig természetes anyag, vagy agyon vegyszerezi magát mindenféle mérgező szarral.
2011. jan. 11. 15:02
 15/24 A kérdező kommentje:

drága a fü sem jó ha azt egy depressziós ember csinálja ugyanis egy olyan egyénre csak is rossz hatással van.

semmilyen ilyen tudatmódosító nem jó. nekem ne mondja senki h ezeknek nincs káros hatásuk. de bizony van... vajon miért tiltott amikor jó pénz van benned? jó 1-2 országban legális de hát mint pl Hollandiába a tea füves boltokban árulják és k.. jol meg élnek belőle. de abba a hitbe ne éljetek h pozitív hatásai vannak!

2011. jan. 11. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Az en pasim is drogozik..

kertem hogy ne csinalja de meg az anyja se tudta ravenni..miota velem van fele annyit nyom.

de az a baj hogy o nem csak drogozik hanem rendorsegre is jar meg drogambulenciara.:S

de en szeretem..ahogy o mondana:en vagyok az egyetlen lany akir erdekelte,es szereti ugy ahogy van.

eleinte titkolta a dolgot mert en tudtam h kemenyen nyomja minden nap..aztan bevallotta honapok utan.de akkor meg nem is jartunk.es en nem haragudtam ra.

aztmondta hogy nemakarta hogy en is megutaljam.

azota egyutt vagyunk.

nemccsak te vagy ilyen hulye:D

L 14

2011. jan. 11. 18:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Pedig vannak pozitív hatásai. Akármennyire is hülyít a média, hogy milyen káros. Persze vannak káros hatásai, de emellett nagyon sokmindenre gyógyszerként is használják. Pl. fájdalomcsillapító, antiepileptikum, asztma kezelésére, antidepresszáns, étvágyjavító stb. (utána lehet nézni) egyedül a halucinogén hatása miatt tiltott, de ennyierővel az alkoholt is nyugodtan betilthatnák. Arra kell vigyázni, hogy ne vigye senki túlzásba a füvezést, mert akkor tényleg lehetnek kisebb gondok, bár én még ebben sem vagyok biztos. Lehet hogy tévedek, de még nem hallottam, hogy Bob Marley, Peter Tosh, vagy más raszták akik nonstopba nyomták a füvescigit depressziósok, vagy paranoiások, esetleg hülyék lettek volna a fű miatt.
2011. jan. 11. 19:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Az én pasim is füvezik, nem is keveset... Kértem már, hogy legalább kevesebbet szívjon, de mindig az a válasza rá, hogy - akkor keressek mást -. Szóval én azt tudom mondani, hogy vagy megszokod és szereted így is, vagy akkor tényleg az a megoldás, hogy elhagyod. Én pl nem tudnám az enyémet.
2011. jan. 11. 19:45
 19/24 A kérdező kommentje:
igen ezt nem lehet megszokni. tönkreteszi az embert amit művel egy függő egyén.én is csak ülök már és nézek ki a fejemből azt mondja magának az ember.. hogy szereti. de mit ér már így a szerelem?
2011. jan. 11. 20:35
 20/24 anonim ***** válasza:
lődd fejbe magad ba.zmeg! karos a fu?:D azt tudtad hogy egy focista egy erosebb labdába fejelésnél több agysejtet veszít el minta végig szívna 1 hetet?ez orvosag csajje!!:Da természet alkotta hasznaljuk ki,biztos nem véletlen van a földn:D
2011. jan. 17. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!