Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a lány aki eltűri hogy a párja drogfüggő?
mérgezö dolgok is vannak a földön és nem véletlenül úgyh gyerünk hasznàld ki :)
tapsvihar
azért ne essünk túlzásba :) nem csodagyógyszer a fű...tény, hogy meg vannak a maga fájdalomcsillapító meg egyéb jótékony hatásai, tény, hogy jóval több agysejtet pusztít a pia, mint a fű...DE!!!...tapasztalatból tudom, hogy jobb nem minden nap szívni...eskü, az még haggggyán h tényleg megtud picit butítani...de annyira érdektelen leszel..nem lesz életcélod...nem lesz semmi olyan, ami örömöt szerezzen...csak szívsz és szívsz és szívsz...más nem lesz az életedben, és rájössz, hogy ez a világ igencsak gonosz, kihasznál...minden eltűnik ami igazi és valódi, többé nem veszi észre az ember azokat, amiket érdemes lenne észre venni...arról nem is beszélnék, hogy mennyi pénz...tudom...és nem könnyű elviselni, ha a szerelmed látod igy...plusz ha még magadon is tapasztalod ezeket, gáz...erősnek kell lenni...vagy mellette maradsz és eltűröd, elviseled az ezzel járó dolgokat, és mellette leszel, ha szüksége lesz rád, vagy pedig megszakítod vele a kapcsolatod, mivel nem tudsz ezzel együtt élni...nehéz döntés...de semmiképp nem mondanám se lúzernek, se butának, semmi ilyesfélének az adott lányt...
22L
előző vagyok...a szerelem hülyeség :) én már csak tudom...(és nem csak te vagy egyedül ilyen "hülye"...sorstárs...)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!