Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Rettegek a...

Mit csináljak? Rettegek a holnaptól.

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy tegnap reggel óta folyamatosan hányok. Ma nem tudtam felkelni, mert egyből estem össze. Az osztályfőnök felhívta anyám, hogy holnap mindenféleképpen be kell mennem, elintézni pár dolgot. Anyám azt mondta, hogyha nem megyek be akkor otthonról is menjek el.

Arra gondoltam, hogy elmegyek egyik barátnőmhöz és dél, fél 1 körül bemegyek a suliba, elintézem a dolgot aztén hazamegyek.

Van valami jobb ötlet?

2011. jún. 6. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
jófej anyád van. megértő. ha nem látja be hogy rosszul van a lánya, hát.. sok mindent kívánnék neki, de csak az anyád.
2011. jún. 6. 21:28
 2/5 anonim válasza:
ja menj el orvoshoz!! Komolyan!
2011. jún. 6. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Már voltam, de csak azt mondta, hogy pihenjek, egyek sok kekszet és folyamatosan igyak. Ez meg is volt, de ennek az lett az eredménye, hogy még jobban hánytam.
2011. jún. 6. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó orvos.Keksz,meg igyál.Válts dokit.
2011. jún. 6. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyád csppet hül.ye, a doki meg jót mondott. Az igyál okés, csak kortyonként, kül. tényleg kihányod.
2011. jún. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!