Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én rettegek mindenféle...

Csak én rettegek mindenféle betegségtől?

Figyelt kérdés
nagyon félek a betegségektől. állandóan kórházsorozatokat nézek, orvos akarok lennni de közben nagyon félek h nekem milyen betegségem lehet:(
2010. nov. 13. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán mondj le a jövöbeli terveidről, így nem lehetsz doki.
2010. nov. 13. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
ez hipohondria. Keress fel egy pszichologust.
2010. nov. 13. 23:46
 3/8 anonim válasza:
Már van is egy betegséged!Hipochonder...
2010. nov. 13. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez elsőnek igaza van. Hogyan akarsz azzal foglalkozni, amitől rettegsz?
2010. nov. 13. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
nem, nemcsak te. Tegyél magadért és nem leszel beteg, a sorozatok meg......
2010. nov. 14. 00:45
 6/8 anonim válasza:

Tegyél róla, hogy erős immunrendszered legyen. Akkor nem kell majd ennyire félned. Én speciel elég gyenge testalkatú vagyok, viszont az immunrendszerem viszonylag erős. Nagyon nagyon ritkán betegszem meg, jobb esetben akkor is rendbe jövök pár nap alatt, rosszabb esetben kicsit lábadozok.

De lenne itt nekem is 1 kérdésem: engem is érdekel az orvosi hivatás, de van egy nagyon erős félelmem, a csonttörés... Soha nem volt még részem benne szerencsére, de egyszerűen nem tudom felfogni, ha valakinek eltörik a csontja, és arrébb áll centiméterekkel, teljesen természetellenesen, áh... :S Ez ellen lehet tenni valamit, hogy ne így tekintsek a csonttörésre, tehát megerősíthetem valahogy az idegzetem?

Mert mondjuk durvább képeknél ahol vér folyik vagy esetleg felszakadt belső szerver vagy ennél is durvább, az nem vált ki semmilyen érzést. De a csonttöréstől teljesen leblokkolok...

2010. nov. 14. 01:09
 7/8 anonim válasza:
,,felszakadt belső szerver" Szervek akart lenni, bocs.
2010. nov. 14. 01:10
 8/8 A kérdező kommentje:
húú, nem tudom. hát, ha már lett volna törésed biztos nem gondolnád ezt! orthopédiára ne menj:) egyébként a viccet félre téve én is így vagyok, csak én meg a belsőszervek látványától irtózom. nem leszek segész, ennyi. menet tözben majd biztos megváltozik ez, és neked is tuti.:)
2010. nov. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!