Csak én rettegek mindenféle betegségtől?
Tegyél róla, hogy erős immunrendszered legyen. Akkor nem kell majd ennyire félned. Én speciel elég gyenge testalkatú vagyok, viszont az immunrendszerem viszonylag erős. Nagyon nagyon ritkán betegszem meg, jobb esetben akkor is rendbe jövök pár nap alatt, rosszabb esetben kicsit lábadozok.
De lenne itt nekem is 1 kérdésem: engem is érdekel az orvosi hivatás, de van egy nagyon erős félelmem, a csonttörés... Soha nem volt még részem benne szerencsére, de egyszerűen nem tudom felfogni, ha valakinek eltörik a csontja, és arrébb áll centiméterekkel, teljesen természetellenesen, áh... :S Ez ellen lehet tenni valamit, hogy ne így tekintsek a csonttörésre, tehát megerősíthetem valahogy az idegzetem?
Mert mondjuk durvább képeknél ahol vér folyik vagy esetleg felszakadt belső szerver vagy ennél is durvább, az nem vált ki semmilyen érzést. De a csonttöréstől teljesen leblokkolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!