Az a problémám van, hogy szinte naponta eszembe jut, és
rettegek tőle, hogy valami rákos megbetegedésem van
amiről még nem tudok, vagy ki fog alakulni bennem. Mit
tegyek?
Foglald el magad, túlságosan ráérsz ilyen hülyeségeken gondolkodni... ez a baj.
2009. okt. 29. 00:37
egy eccerű vérvizsgálat már kimutatná ha rákos elváltozás lenne vhol a szervezetedben
2009. okt. 29. 00:42
dehogy mutatná ki... a nagymamámnak 3 kórház nem mutatta ki, a kútvölgyiben tudták kideríteni, de akkor már nagyon előrehaladott volt. Kimentünk miatta Szlovákiába egy 20e Ftos gyógyteáért, de másnap mikor vinni akartuk neki, már nem élt...
2009. okt. 29. 00:51
4/13 A kérdező kommentje:
elsőnek: pont ezaz hogy nagyon nem érek rá ilyesmiken gondolkozni, folyamatosan pörgök,minden apró változást nem vennék észre magamon, kisebb megfázások,fáj a fejem,alvászavar,fáj vmim,gyomrom stb-mindent a stresszre foghatok és fogok,pont ezért még apróbb tüneteket sem lenne időm észrevenni. ráadásul nagyon nagyon félek ettől az egésztől,hiszen annyi tervem van a jövőben,egy ilyen betegség pedig felemészti a pénzt is (ami nagyon nincs még alap dolgokra sem),a szervezetet, a jövőt,családot,ha egyáltalán életben marad az ember,és akkoris rövidebb ideig.
Pszichiáter szakorvost vagy egy megbízható pszichológust ajánlok, mert a hipochondria tényleg betegség és neked az van. Ha most elmész kivizsgáltatni a nem létező rákodat, a negatív eredmény után majd kitalálsz magadnak mást és ez addig fog menni míg végleg be nem kattansz.
2009. okt. 29. 01:07
6/13 A kérdező kommentje:
igen már énis gondoltam rá de valahogy arra gondolok hogy attól nemlesz nekem jobb,hogy nem gondolok ilyesmire. nemtudom kitalálnék-e magamnak más parát,de jelenleg úgygondolom semmi mástól nem félek,ha tudnám hogy ilyen jellegű probléma nincs,akkor teljesen fellélegeznék.eddig sem aggódtam túl semmi mást,ezután sem tenném.
a vérvétel kimutatja. a nagymamádnál max nemvették észre. nemazt mutatja ki h bizony rákos, hanem azt h vmi nemstimmel az értékeknél. a nagymamád gondolom idős volt, időseknek elég alap h az értékek nem tökéletesek, ezért valószínűleg nemis foglalkoztak vele.
ha elmész vérvételre, megkapod az eredményt, teis látni fogod h holvan plusz vagy minusz. ebből már teis látnifogod h minden stimmel-e. persze ne ijedj meg ha egykét érték nemstimmel, mertmár egy megfázásnál is kijön legalább 2-3 pluszos vagy minuszos érték.
2009. okt. 29. 01:30
8/13 A kérdező kommentje:
kb 2hónapja voltam,akkor a lymphocyta számom, koleszterin,HDL-Koleszterin és Transzferin értékeim voltak magasabbak a referencia értékeknél. nem mondott rá semmit háziorvos úgyh gondolom nincsgáz.
köszi azért ez kicsit megnyugtató volt hogy ebből is láthatják=)
9/13 anonim válasza:
Én is már többször gondoltam arra,hogy jó lenne megvizsgáltatni magam,mert én is nagyon félek a ráktól.Mégsem vagyik hipohonder,csupán annyi,hogy sajnos a családbaan több alkalommal előfordult már sajnos.
Félek tőle,főleg mióta anya vagyok.Főleg,hogy ma már szinte nincs olyan család,ahol ne fordult volna elő!!!
2009. okt. 29. 06:29
jaj ne fossál már...így csak bevonzod a bajt..
2009. okt. 29. 06:47
Kapcsolódó kérdések: