Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az a problémám van, hogy...

Az a problémám van, hogy szinte naponta eszembe jut, és rettegek tőle, hogy valami rákos megbetegedésem van amiről még nem tudok, vagy ki fog alakulni bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Attól félek hogy ha lenne se tudnék róla jódarabig,mert éppen még tünetmentes. Milyen kivizsgálásra mehetnék el, vagy milyen módszerek léteznek arra hogy megtudjam van-e a szervezetemben ilyesmi?ha pénzbe kerül az se érdekel csak 100%os megbízható vizsgálat legyen. Meghát ugye rengeteg féle daganatos megbetegedés létezik,ki lehet egyszerre vizsgáltatni mindent? tudom hipohonder vagyok kb,de egyszerűen szeretném magam biztonságban tudni, úgy élni hogy tudom hogy ilyen téren egészséges vagyok. Ja és csak 18éves vagyok
2009. okt. 29. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hipohonder vagy !

Ha elmész kivizsgálásra akkor is rettegni fogsz ha negatív eredmények lesznek a paírodon, hiszen a betegség bármikor kialakulhat :S

2009. okt. 29. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha célzottan tumor markereket néznek a vérvizsgálatnál, az ott látható eltérések mutathatnak valamit. A háziorvos kérhet ilyen jellegű vizsgálatot.
2009. okt. 29. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Ingyen nem tesztelik le csak azért mert fél a ráktól,az tuti

Ráadásul ha ma nincs semmi, holnap már kialakulóban lehet akármi is :S

2009. okt. 29. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!