Reggelente arra ébredek, hogy fáj a derekam, alig tudok felkelni. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van,mikor estére úgy elfáradok,hogy beesek az ágyba,és utána alig tudok felkelni. Tehát nem csak reggelente,sokszor napközben is.
Milyen orvoshoz kell ezzel fordulni?
2011. máj. 29. 15:32
1/3 anonim válasza:
Keressél fel egy reumatológust és egy neurológust! Kérjen a reuma orvos MR vizsgálatot! A neurológus alaposan megvizsgál, pl. járáspróba, lábakat megvizsgálja stb. Nekem 5 év múlva derült ki, hogy miért nem tudok felkelni és hogy miért fáj egész nap a hátam! Kiderült gerincsérvem van! 5 évig lumbágóval kezeltek, de rosszabb lett! Remélem tudtam segíteni!
2/3 anonim válasza:
Vesekő, gerincsérv, porckorong sérv vagy kopás, daganat, prosztatagyulladás. Ezek mind erős derékfájást okoznak.
3/3 anonim válasza:
Ha túl puha az ágyad attól is lehet a keményebb jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!