Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem birok reggelente felkelni....

Nem birok reggelente felkelni. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Igazából nekem nem a koránkeléssel van bajom, hanem magával a felkeléssel. Ma fél 9-kor alig tudtam kimászni az ágyból. 11-kor már aludtam 9 óra alvás nem volt elég.Szerintem nekem a 10 óra az ideális.Most délutánra járok dolgozni igy jó mert legalább hellyel-közzel meg van a 10 óra. Nap végére nem fáradok el. De iszonyat, mert semmire nincs időm és ettől megőrülök!!!Ha azt nézzük, h valakinek 6 óra elég az napi 3-4 óra különbség az enyémhez képest.Ennyi idő alatt Jézusom mennyi mindent lehet csinálni??Segítsen valaki, mert már nagyon elegemvan!

Arra gondoltam, h azért kell nekem ilyen sok alvás, mert éjszaka szinte mindenre felébredek, nem tudok mélyen aludni.Jó lenne, ha valaki írna erre is nekem tanácsot, hogyan tudnám magam normálisan kialudni?

Köszönöm!

2009. nov. 9. 10:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!