Nagyon nehezen tudok felkelni reggelente, mit tudok csinálni ellene? Vitaminhiány?
apa hajnali fél2kor kel, anya pedig fél5kor.....
csináld azt, hogy beállítod a telefonodon az ébresztőt, és olyan helyre tedd, hogy mindenképp fel kelljen állnod, hogy lekapcsold.
22L
Nem azért kérdeztem hogy dunkó választ kapjak , ha rossz paszban vagy első válaszoló akkor feküdj le aludni.
Köszönöm
Én majd minden reggel úgy ébredek, mint akit agyonvertek aztán ledaráltak, illetve gyakori, hogy hiába szólal meg a telefonom, órákkal később arra ébredek, hogy nyomom a telefonomon az ébresztő leállítása gombot. (több ébresztő beállítása sem sikeres, a rekordom az, hogy 4 órán keresztül 5 percenként szólt a telefonom)
Az egyetlen félig sikeres megoldásom, az, hogy pontosan 7 órát alszom (ami azért félig sikeres, mert a legtöbb esetben nem engedhetek meg magamnak ennyi alvást, mivel átlag 2 órát fekszek mire elalszok, az 9 óra "semmittevés" lenne), testmozgás, vas- és magnéziumbevitel növelése szintén segített valamennyit.
Ha sikerül is felkelnem, szédülök, hányingerem van, a pulzusom az egekben és rossz rámnézni.
(több betegségem van ami okozhatja, csak magát a színtiszta alvászavart nem nézettem még, de se időm orvosra, se pénzem esetleges újabb gyógyszerre, a mostaniakra sincs)
Szerencsére egyetemre járok, így csak nagyon-nagyon rosszul járok, a hiányzásaimmal, de nincs az, hogy elveszítem a munkám.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:56
Az, hogy a kérdező 8-kor kel, nem feltétlen jelenti, hogy jó dolga van, mivel nem tudjuk mikor fekszik, milyen műszakban dolgozik.
Plusz még mindig jobb kevesebbet aludni a kelleténél, de bírni, mint többet aludni, de még fáradtnak is lenni.
Az első rossz és hosszútávon nem egészséges, a második alapból nem egészséges, ha valakinek megemlíted az első amit a fejedhez vág, hogy de jó dolgod van, hogy megteheted, közben pedig nem tehetnéd meg, de nem tudsz mit tenni ellene. A dolgoddal nem haladsz, bűntudatod van, ugyanúgy fáradt vagy és még le is néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!