Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon nehezen tudok felkelni...

Nagyon nehezen tudok felkelni reggelente, mit tudok csinálni ellene? Vitaminhiány?

Figyelt kérdés
reggel 8kor kellt fel a fiam de majd csak arra ébredek hogy 9óra és itt a postás.
2011. márc. 2. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy akkor kell kelni még ha 7-kor is kéne...de nekem 5kor kell...bocsi hogy értelmetlen lett most valahogy nem vagyok a toppon
2011. márc. 2. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:

apa hajnali fél2kor kel, anya pedig fél5kor.....

csináld azt, hogy beállítod a telefonodon az ébresztőt, és olyan helyre tedd, hogy mindenképp fel kelljen állnod, hogy lekapcsold.

22L

2011. márc. 2. 20:00
 3/8 anonim válasza:
Hát, az biztos hogy nekem nincs vitaminhiányom, de én sem bírok reggel felkelni... Ha találsz egy a "be kell mennem dolgozni-nál" jobb okot az ébredésre, nyert ügyed van.
2011. márc. 2. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem hogy dunkó választ kapjak , ha rossz paszban vagy első válaszoló akkor feküdj le aludni.

Köszönöm

2011. márc. 2. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
hát már bocsánat, de egyáltalán nem akartam "dunkó" válasznak szánni
2011. márc. 2. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Én majd minden reggel úgy ébredek, mint akit agyonvertek aztán ledaráltak, illetve gyakori, hogy hiába szólal meg a telefonom, órákkal később arra ébredek, hogy nyomom a telefonomon az ébresztő leállítása gombot. (több ébresztő beállítása sem sikeres, a rekordom az, hogy 4 órán keresztül 5 percenként szólt a telefonom)

Az egyetlen félig sikeres megoldásom, az, hogy pontosan 7 órát alszom (ami azért félig sikeres, mert a legtöbb esetben nem engedhetek meg magamnak ennyi alvást, mivel átlag 2 órát fekszek mire elalszok, az 9 óra "semmittevés" lenne), testmozgás, vas- és magnéziumbevitel növelése szintén segített valamennyit.

Ha sikerül is felkelnem, szédülök, hányingerem van, a pulzusom az egekben és rossz rámnézni.

(több betegségem van ami okozhatja, csak magát a színtiszta alvászavart nem nézettem még, de se időm orvosra, se pénzem esetleges újabb gyógyszerre, a mostaniakra sincs)

Szerencsére egyetemre járok, így csak nagyon-nagyon rosszul járok, a hiányzásaimmal, de nincs az, hogy elveszítem a munkám.

2011. márc. 2. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad.
2011. márc. 2. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:56

Az, hogy a kérdező 8-kor kel, nem feltétlen jelenti, hogy jó dolga van, mivel nem tudjuk mikor fekszik, milyen műszakban dolgozik.

Plusz még mindig jobb kevesebbet aludni a kelleténél, de bírni, mint többet aludni, de még fáradtnak is lenni.

Az első rossz és hosszútávon nem egészséges, a második alapból nem egészséges, ha valakinek megemlíted az első amit a fejedhez vág, hogy de jó dolgod van, hogy megteheted, közben pedig nem tehetnéd meg, de nem tudsz mit tenni ellene. A dolgoddal nem haladsz, bűntudatod van, ugyanúgy fáradt vagy és még le is néznek.

2011. márc. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!