Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy szoktál reggelente felkelni?

Hogy szoktál reggelente felkelni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 07:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit maflán kelek ki a bölcsőbül, de egy kis hideg vizes mosakodás és egy kávé után elég fitt leszek :-)
2009. szept. 4. 07:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

felkelek, cipőt váltok és megsétáltatnak a kutyáim (mivel én nem vagyok képben, rájuk teszem a pórázt és ők vezetgetnek:))))

aztán fogmosás és hideg víz az arcomba - ekkor már tudom, milyen rendezvényen vagyok

és végül kávé, ettől leszek annyira képben, hogy mehetek dolgozni:)

2009. szept. 4. 07:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Telefon ébreszt,lenyomom,és kelek rögtön.Fürdőszoba...

Utána reggeli és uzsi készítés a gyerkőcöknek,saját cuccaim elpakolása melóba,össze ágyazás,öltözés.bicajozás az állomásra a vonathoz.

2009. szept. 4. 08:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Bal lábbal.
2009. szept. 4. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ha magamtól kelek, az f@sza, csakúgy felkelek és teszem a dolgom.

ha viszont 5 óra alvás után kell felkelni, azmár nemolyan f@sza, kinyomom az ébresztőt, rögtön felkelek, wc, majd kávé, cigi az erkélyen, haj, smink, és szevasz....

2009. szept. 4. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
reggel sehogy. délig még akkor se tudok felkelni, ha éjfél előtt lefekszem. a reggel nem nekem való.
2009. szept. 4. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:
A telót kinyomom vagy 6szor mire kikelek az ágyból(6:05), utána fürdőszobában arcmosás, fogmosás, öltözés és irány a fél hetes buszhoz....(6:20)
2009. szept. 11. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Így: Csukott szemmel száguldoznak a gondolataim:

Valami szörnyű csörömpölés, "mámegint" elromlott a tv kikapcsoló időzítője. "Meginreklám" van, hogy lőnék le az összes hangmérnököt egyszerre. Pedig még csak az előbb aludtam el... Hol az az átok távkapcsoló? lerúgtam az ágyról. Mingyáabbahaggya..Wazze, ez AZ ÓRA! Elromlott... Mécsörögéjfélkor? Mévanvilágos éjfélkor? Egyik szem kinyílik: Ja, az egyik szám a sok nullából 6. Akkor reggel 06:00. A hajam a számban, a tarkóm leizzadva, a plédem gordiuszi csomóban a testem és a lábam körül. Na Kávé nélkül mozdulni sem tudok. SENKI NEM FOG HOZNI!!! Nincs mese, fel kell kelnem, 9-kor tárgyalásom van a városban.

Első lépés: felülés. sosem sikerül, mindig visszaesek. Tutira mágneses ágyam van. Második: A hajamat valahogy ki kell vennem a számból, mert megfulladok, és a pléd is boát játszik velem. Hát nem jó illatú a lehelletem. A kávé lent van, a fogkefe lent is fent is, de nagyon szar ízű a mentolos whitening kávé. Döntök: előbb a kávé. 1 liter. A lépcsőn vakvezető madzag van felszerelve, mert ilyenkor - tapasztalat - lefelé még sosem látok. Először azt hittem, hogy csipás a szemem, de nem: szemüveg kell, de kávé nélkül azt sem találom meg. A kávé felénél észreveszem, hogy az egyik lábamon nincs papucs, a másikon viszont a férjemé van, ezért estem el benne az előbb. Viszont a márkás szuper fürdőköpenyemet elsőre felvettem úgy, hogy az egyik ujja a kapucni a fejemen, a kapucnija lett a melltartóm, a másik keze meg csak lóg,a kopeny maga az uszály, és az övével háromszor körbetekertem magam, tehát mint egy szado-mazo dizájn öltözet. Bekapcsolom a tvt-t, és megállapítom, hogy ma is zuhanyozni fogok. A zuhany alatt jövök rá, hogy a kávéfőző alól elvettem a poharat, és automatára állítottam, újabb fél literrel. Sikoltás, meztelen átrohanás a lakáson, mindenvizes, de a kávé a pohárba ment. Azt az események miatt remegő kézzel magamba öntöm. Vissza a zuhany alá, hajmosás, "mámegint elvitte valaki az összes törölközőt a másik fürdőbe". Vizesen vissza az emeletre, törölközés. Ott egyben fogat is lehet mosni, közben rájöttem, hogy nem ettem semmit, mámegint signalwhiteninges kiflit fogok enni. Így megy a fogyókúra is egyben. Vissza a konyhába, vár rám a fogkrémes kifli. Közben eszembe jut, hogy a gardrobban hagytam a zoknit, a nadrágom a lenti vasalósban van, az ingem meg nem tudom hol. Negyed óra az összevadászás. Végre felöltöztem! KÖzben eszembe jut, hogy a hajamat nem szárítottam meg, ezért elázott az ing. Átöltözés, előtte hajszárítás. De ilyenkor már általában fél kilenc van, és úgy felgyorsulnak az események, hogy a kocsival úgy állok ki kézifékes fordulással, hogy a cipőmet még húzom, a kifli csücske a számban, és általában mindig elkések.

Volt már úgy, hogy felemás cipőben mentem el, vagy a táskám maradt otthon. De egyet elárulok: ez csak mostanában van így, amióta öregszem. Előtte én is normális voltam.

2009. szept. 11. 20:35
 9/14 anonim válasza:

Ha elalszok ,akkor sehogy.:D:D

De késöbb.

2009. szept. 13. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Kinyitom a szemem, odamegyek az ablakhoz, felhúzom a redőnyt, ez egyben jelzés apukámnak, hogy jöhet a kávém. Mivel elég 9-fél10 körül felkelnem, nem okoz nehézséget az ébredés, ébresztőórára sincs szükségem.
2009. okt. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!