Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Súlyos önbizalom hiány, és...

Súlyos önbizalom hiány, és kezdeti depresszió. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Súlyosan önbizalom hiányos vagyok,most jöttem rá,a szokásos tünetek vannak meg bennem is,sokszor úgy érzem,hogy engem senki se szeret,persze a szüleimen,és a tesómon kivül,és ez tényleg így van,pedig nem vágom,hogy mire fel,nem hinném,hogy olyan rossz fej lennék,de lehet hogy mégis én gondolom rosszul.Én alapjába véve olyan vagyok,hogy nem szeretek jópofizni senkinek,ha vkit nem szeretek,inkább nem szólok hozzá,de azt hogy most odamegyek hozzá,és nyalizok neki,na az nem az én terepem,ez igaz a tanárokra is,ha már sulinál járunk,akkor az oszt.társakat is vegyük bele.Sokszor ha beszélgetek vkivel úgy érzem,hogy átnéz rajtam,nekem nyal,a hátam mögött meg kibeszél.

Mostanában kicsit magam alatt vagyok,és ezen akarok változtatni,de ez csak akkor fog menni,ha több lesz az önbizalmam is,mert ne tudjátok meg,hogy mennyire le tudom magam hordani a sárga földig,és pont ez a nem jó.

egy lány

2011. jan. 13. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid?
2011. jan. 13. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd kiönteni a lelked akkor írj nekem privátot. :)
2011. jan. 13. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki rádöbben erre egyszer, öntudatra ébredés, serdülőkor. Tényleg csak a családod szeret, és a barátaid esetleg.
2011. jan. 13. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Vágj bele új dolgokba, a sikerélmények majd meghozzák az önbizalmat is.
2011. febr. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!