Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szívrohamom lett volna?

Szívrohamom lett volna?

Figyelt kérdés
19 éves férfi vagyok. Egyik éjszaka elalvás után nem sokkal (2:00-kor aludtam el, 3:30kor) megébredtem. Arra ébredtem, hogy köhögök, de fémes ízt éreztem a számban. Le llenőriztem többször, és nem vér volt. Megpróbáltam visszaaludni, de nem tudtam. Éreztem, hogy nem vagyok jól, úgy éreztem, hogy valami nincs rendben. Ezután felültem az ágyamra. Leellenőriztem a pulzusom az okosórámon, és viszonylag alacsony volt (70bpm - kb alvás közbeni). Ezután felálltam inni egy pohár vizet. Felálltam, de elkezdett minden elsötétülni, elértem 2 szobával odébb a szüleimig segítségért, és összeestem, elájultam. Utána azonnal magamhoz tértem. Megmértem a vérnyomásom utána rendben volt (90/55 - régebbi mérések is ehhez hasonlók). Vércukorszint probléma nem lehetett, mert akkor nem emlékeztem volna rá. Ez szívroham lehet?

dec. 25. 00:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Esetleg még az is megeshetett, hogy az alkohol miatt nem figyeltem a folyadékbevitelre, amire egyébként szoktam. Fröccsben ittam, de az alkohol elvonja a vizet. A mozgás megvolt, mert dolgoztunk miközben ittam, és a kávé is megvolt, mert kb. 3-4-et megittam.
dec. 26. 21:03
 22/23 anonim ***** válasza:
33%
Úristen, tönkreteszed magad! Vedelsz és 3-4 kávét megiszol! Nem játék! A vérnyomásodat se szabad az egekig emelni!
dec. 26. 22:10
 23/23 anonim ***** válasza:
80%
Hát GRATULÁLOK! Fogalmam sincs mi(k)től lehettél rosszul! 🙇🏻🥺🤦🏻
dec. 27. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!