Ha volt egyszer egy szívrohamom, nem kezelték, akkor meg fogok halni? Vagy van esély, hogy tovább fogok élni?
Figyelt kérdés
Másik kérdés pedig, hogyha egyszer fájt a szívem, azóta nem múlt el, az akkor 100% szívroham volt? Vagy a szívrohamnál csak akkor fáj, amikor megtörténik?2023. jún. 4. 21:29
2/9 anonim válasza:
Kb. 99%, hogy nem volt szívrohamod. A szíved sokmindentől fájhat, lehetnek pszichés okai is. Egy szívroham más tünetekkel is jár. És nagyon-nagyon ritka, hogy valaki átesik egy szívrohamon úgy, hogy csak olyan tünetei vannak, amikkel nem érzi szükségesnek mentőt hívni. De náluk is vannak más tünetek, és többnyire utána is rosszul vannak, ami miatt előbb-utóbb felkeresnek egy orvost.
3/9 anonim válasza:
Kardiológián állapították meg a szívrohamot?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére. De a szüleim nagyon ellenzik az orvost. A tüneteim leírtam egy másik kérdésbe, ha szeretnétek linkelhetem. De mivel nálam soha nem vették komolyan semmit, ezért nem érzik szükségét az orvosnak. Én pedig egyedül nem tudok elmenni, mert Németországban lakunk és ha nincs ott a szülő akkor nem fogadják a betegeket, mivel sok olyan eset volt hogy drága kortársaim baromkodtak.
2023. jún. 4. 21:46
6/9 A kérdező kommentje:
2023. jún. 4. 22:05
7/9 anonim válasza:
Túlzottan aggódsz és befelé figyelsz.valoszinu pszichoszomatikus fájdalmaid vannak. De ez tipp, látatlanban senki se mondja meg
8/9 anonim válasza:
Ez nem volt szívroham. Megnyugodhatsz.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy igazatok van
2023. jún. 5. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!