Létezhet hogy ilyen kis dolgok ennyit számítanak sulymeresnel vagy arra több az esély hogy a mérleg rossz?
Figyelt kérdés
Ruhában mértem magam először, úgy, hogy nem mentem el előtte mosdóba:55,9 kg-ot mutatott
Aztán elmentem mosdóba: utána 55,6 kg
Aztán ruhák nélkül mértem magam, így végül 54,9 kg-ot mutatott.
2023. márc. 27. 02:04
1/5 anonim válasza:
Természetesen létezik. A vizelet mennyisége átlagos testtömegű és alkatú embernél egy alkalommal 200-300 ml, ami közelitéssel ugyanennyi grammnak felel meg, a széklet 250-400 g átlagosan, tehát ezek “távozása” után lehet ilyen differencia a testtömegmérés során.
2/5 anonim válasza:
Igen, ennyit számít. Szerinted véletlen, hogy pl. a birkózóknál, vagy bokszolóknál - ahol számít a testsúly - wc-zés után mérik meg a testsúlyukat? Előtte még folyadékot sem isznak, mert minden deka is számít.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 27. 05:24
4/5 anonim válasza:
Nálam is pontosan ez van, teljesen normális.
5/5 anonim válasza:
2.
Bizony, ez az igazi hülyeség a köbön és senkit nem zavar. Én tuti előtte 2 perccel méretném, nevetséges, hogy 79,95 kg-mal mérlegelnek, aztán másnap meg 84 kilósan bokszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!