Szívrohamom lett volna?
27 éves férfi vagyok.
Tegnap estefelé, amikor eldultam haza elkezdett fájni a mellkasam.
Nem tudom számít e, de elötte eléggé felhúztam magam valamin.
Miután hazaértem (kb 40 perc) még tartott egy jó óra hosszán át.
Olyan érzés volt, mint ha valaki ráült volna a mellkasomra, nehezen kaptam levegőt, lélegzetvételkor szúró, égető fájdalmat éreztem, a mellkasom közepén szúró, nyilaló fájdalmat éreztem, ami átsugárzott a hátamba, a jobb vállamba is.
Aztán lassan lecsillapodott.
Most másnap reggel már jól vagyok, viszont lélegzetvételkor, mozgás közben érzem a mellkasom, enyhe nyomást vagy nem is tudom.
Gondolkoztam rajta, hogy orvost vagy mentőt hívjak e, de végülis nem tettem.
Elképzelhető, hogy szívrohamom volt, vagy ez lehet valami más is?
Szívroham esetén inkább a bal kar felé sugárzik a fájdalom és a belégzéskor jelentkező szúró mellkasi fájdalom sem egy tipikus tünet.
A korod szintén nem a szívroham mellett szól.
Szerintem ez nem az volt. Ettől függetlenül egy orvost mindenképpen keress fel.
Attól, hogy nem tipikus tünet, még lehet egy kisebb szívroham is.
(A tapasztalati éveim alatt volt szerencsém néhány nem tipikus vakbél gyanuhoz, amiből az egyik - bár nem volt tipikus - de üszkössé vált (csak a műtét alatt derült ki), és majdnem belehalt a gyerek, ha nem küldtem volna időben el orvoshoz.)
Én azt javaslom, mindenképp keress fel orvost, mert most megúsztad, de mi lesz legközelebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!