Vizsgálaton ekg,stb megtudják utolag állapitani hogy átestem-e már életemben valamikor szivinfarktuson,szivrohamon?
6-os válaszadó javaslom keresd meg Prof. dr. Papp Lajos “tanáromat” bár már nyugdíjas de biztosan szívesen elmagyarázza miért is nem hülyeség amit előtted írtak.
Üdv!
Dr M
Prof. Dr. Papp Lajos a statinellenes retorikájával meg a nagymagyar sámánizmusával gyakorlatilag kiírta magát az orvostársadalomból. Rá hivatkozni egy vicc orvosként, pláne kardiológiával foglalkozó orvosként, amikor a statinok gyakorlatilag megkerülhetetlenek mind a szekunder mind pedig a tercier prevencióban.
Szóval bocs én a Proftól semmit nem fogok kérdezni, mert nem tartom szaktekintélynek.
Bocs, hogy ő volt az egyik akitől tanultam anno, ha tudtam volna, hogy neked nem megfelelő biztosan nem végzem el az egyetemet.:)
Az, hogy az elmúlt 10-15 évben valóban eltávolodott egy olyan irányba ami számomra is értelmezhetetlen és talán még nevetséges is attól még a tudását kétségbe vonnod téged minősít.
További szép estét és okoskodást, de ilyen témában akkor kellene megszólalnod ha értesz is hozzá.De ha úgy gondolod, szeretettel várlak Szegeden a kórházban és elbeszélgethetünk a témáról egy kávé mellett és ha úgy gondolod bejöhetsz egy műtétre, vagy egy boncolásra ahol elmagyarázom miért nem írt akkora nagy hülyeséget akinek válaszoltál.
További szép estét és leld örömöd a lepontozgatásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!