Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vizsgálaton ekg,stb megtudják...

Vizsgálaton ekg,stb megtudják utolag állapitani hogy átestem-e már életemben valamikor szivinfarktuson,szivrohamon?

Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. jan. 20. 16:59
 2/13 A kérdező kommentje:
és hogyan?
2023. jan. 20. 17:02
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Akár egy EKG vizsgálat, egy terheléses EKG is láthatóvá teheti a történteket, és természetesen egy CT és a koszorúér angiográfia által is kimutatható.
2023. jan. 20. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Inkább a szívultrahang és az izotópos vizsgálat az informatív. EKGn nagy infarktusok látszanak csak évekkel később.
2023. jan. 20. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocs ha rosszul tudom ezek szerint vissza kell adnom a diplomámat és ki kell lépnem a kardiológiáról.:)
2023. jan. 20. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Adhatod nyugodtan. CTt emlegetni amikor van MR és funkcióra vagyunk kíváncsiak gáz. A kérdés a szív funkciója, nem az, hogy melyik érbe lehet még egy stentet belerakni.
2023. jan. 20. 20:59
 7/13 anonim ***** válasza:

6-os válaszadó javaslom keresd meg Prof. dr. Papp Lajos “tanáromat” bár már nyugdíjas de biztosan szívesen elmagyarázza miért is nem hülyeség amit előtted írtak.

Üdv!

Dr M

2023. jan. 20. 21:34
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Prof. Dr. Papp Lajos a statinellenes retorikájával meg a nagymagyar sámánizmusával gyakorlatilag kiírta magát az orvostársadalomból. Rá hivatkozni egy vicc orvosként, pláne kardiológiával foglalkozó orvosként, amikor a statinok gyakorlatilag megkerülhetetlenek mind a szekunder mind pedig a tercier prevencióban.

Szóval bocs én a Proftól semmit nem fogok kérdezni, mert nem tartom szaktekintélynek.

2023. jan. 20. 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ő volt az egyik akitől tanultam anno, ha tudtam volna, hogy neked nem megfelelő biztosan nem végzem el az egyetemet.:)

Az, hogy az elmúlt 10-15 évben valóban eltávolodott egy olyan irányba ami számomra is értelmezhetetlen és talán még nevetséges is attól még a tudását kétségbe vonnod téged minősít.

További szép estét és okoskodást, de ilyen témában akkor kellene megszólalnod ha értesz is hozzá.De ha úgy gondolod, szeretettel várlak Szegeden a kórházban és elbeszélgethetünk a témáról egy kávé mellett és ha úgy gondolod bejöhetsz egy műtétre, vagy egy boncolásra ahol elmagyarázom miért nem írt akkora nagy hülyeséget akinek válaszoltál.

További szép estét és leld örömöd a lepontozgatásban.

2023. jan. 20. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem írtam, hogy nagy hülyeséget írt volna. De ha te egy EKG vagy angiográfia alapján 100 százalékban mered mondani hogy XY nak soha semmilyen koronaria eseménye nem volt akkor nagyon bátor vagy.
2023. jan. 20. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!