Miért szedünk gyógyszereket, ha a legtöbb alapbetegség meggyógyul magától?
#7 Pontosan. Ha a gyogyítasrol lenne szó, akkor a probléma valódi okát kezelnék, ami NEM vezetne függöséghez.
De ugye nem aza lényeg, hanem hogy legyen rá a betegnek szüksége, függjön rá, mert akkor mindig mindig mindig venni fogja.
Sz@r egy vilag ez sajnos 😔
Mert nem gyógyul meg magától.
Egy egyszerű megfázás is okozhat olyan felülfertőzést, amire már gyógyszer kell.
Olvasgass, hogy mi volt az antibiotikumok feltalálása előtt. Egyszerű betegségekbe is belehaltak.
De ez csak egyfajta gyógyszer.
Aki pl. cukorbeteg, annak is muszáj szednie, különben rosszul is lenne és mindenféle szövődmény alakul ki.
Vagy a magasvérnyomás. Van olyan ismerősöm, akinek gyógyszer nélkül 160 felett van.
Nekem szerencsére ilyen krónikus betegségem nincs, de múltkor a lábam fájt annyira, hogy gyulladáscsökkentő gyógyszer, kenőcs nélkül járni alig tudtam. Szerencsére elmúlt.
"Aki pl. cukorbeteg, annak is muszáj szednie, különben rosszul is lenne és mindenféle szövődmény alakul ki."
Cukorbeteg vagyok, ki tudja hány éve, vérvételnél derült ki véletlenül, addig semmi tünetem meg szövődményem nem volt, nem is az a vészes kategória... mióta írtak fel rá gyógyszert, na azóta folyamatos hasmenések, émelygések, húgyúti fertőzés, rossz közérzet, stb...
En nem szeretek szenvedni. Szeretek az orromon kapni levegot, szeretem, ha nem vagyok lazas, szeretem, ha nem faj a torkom. Akkor erzem jol magam, de kinek mi :D
Ezert a tunetek enyhitesere szedek gyogyszert, hasznalok orrcseppet, mert ez megkonnyiti az eletem.
Nekem hat🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!