Azok nem akarják a kötelező szűrővizsgálatokat, akik a covid ellen adott vakcinákat sem akarták, vagy azóta többeknek felnyílt a szeme, és átlátják, hogy ezekkel a központilag elrendelt intézkedésekkel az egészségünkre törnek?
41
Tehát 40 és 65 éves kor között 12-13 alkalomnyi sugárterhelés. Értem. Ennyi alkalommal ugyanarra a területre irányított sugárzás nem káros... Engedd meg, hogy minimum szkeptikus legyek. És akkor elegánsan fogalmaztam...
43
Nem tudhatják a hosszú távú káros hatásokat még. (Mióta van szervezett mammográfiai szűrés? 20 éve? Nem tudom.)
Egy csöppnyi józan ész elég ahhoz, hogy ne akarjam sugárral lövetni magam. A röntgen sejtroncsoló hatása bizonyított.
Ha te biztonságban érzed magad, járj. - De ne legyen kötelező!
(Nem minuszoltalak le, mielőtt erre gondolnál!)
Nagyon nem mindegy a mennyiség! 1963 óta van Magyarországon (! nem a világon) mammográfia. Az akkori sugármennyiség a mainak az 50-100-szorosa volt! 4 radiológus tollából: [link] De az orvosi kutatásokban nem lehet egy emberéletnyit várni a bevezetéssel. Kb 20 évet így is várnak, addig folynak a kutatások a gyógyszerekkel is. Egyébként a sejtroncsoló hatás se gyűlik össze élethossziglan, mert az a Cilike, aki te ma vagy, egyáltalán nem azonos azzal, aki született. A sejtjeink néhány kivétellel X naponta/hónaponta/évente megújulnak, a vörösvérsejt például négyhavonta.
Ha eltöröd a lábadat, akkor se mész röntgenezni, vagy elmúlik a fájdalom vagy összeforr? Fogászati röntgent se csináltatsz? És természetesen repülni se szoktál, ezt meg se kérdezem, hiszen ez tény. Napozni se, szoláriumozni se.
Azzal, hogy ne legyen kötelező, nézze az állam felnőttnek a polgárait, én is egyetértek. De nem is lehet megvalósítani, nincs rá kapacitás.
45
A gépek fejlődését elfogadom, és remélem.
Törésem szerencsére nem volt még, így röntgenezni sem kellett. (Talán két-három tüdőszűrőm volt, 20-25 éve, de akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel)
Fogászati röntgenem nem volt még.
Repültem már többször, igaz, csak rövideket, EU-n belül.
Nem napozok, pláne nem szolizok.
A lehetséges ! céljai?
DNS begyűjtés, szervdonor kompatibilitás adatbázis... aztán "levadásznak" akit akarnak
Anyagok, mérgek bejuttatása végbélen keresztül
Disztópia a kifejezés amit ajánlok, az összeesküvés gyakorlat, érdekszövetség néven is ismert.. megtévesztás és zsákmányszerzés. ismerve az emberi természetet és a gátlástalan kapitalizmust.
Mai hír, államtitkár nyilatkozta, már visszatáncolnak: " Takács szerint a kötelezőség olyan vizsgálatnál nem merülhet fel, ami invazív beavatkozással jár, mint például egy vastagbélszűrés, vagy aminél sugárterhelés van, például a nőknél a mammográfia. A kötelezőséget pedig nem az egyénekre, hanem a munkáltatókra szabná.
Egy bonus-malus rendszerű szocho kedvezmény-rendszert dolgoznának ki, tehát a munkáltatót tesszük érdekeltté abban, hogy minél több munkavállalója éljen az állam által kínált, ingyenes menedzserszűréssel”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!