Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hová szoktatok vizelni éjszaka?

Hová szoktatok vizelni éjszaka?

Figyelt kérdés
Wc nem megoldás, mert hangos. 2 óránként felkelek hugyozni és felkelne tőle mindenki. Esetleg úgy, ha nem húzom le, de úgy meg büdös.
2024. júl. 15. 23:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

csak a szokásos unatkozó idióta a kamu kérdésével

ne húzd fel magad

2024. júl. 16. 06:23
 22/36 anonim ***** válasza:
49%

En 2 literes uditosbe szoktam

A wc anyam szobaja mellett van, emiatt nem akarok ejjel kimenni

Bar en csak 2x ebredek fel, valamikor csak 1x

2024. júl. 16. 06:31
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl jó a hallásod.

Használj füldugót, és menj ki nyugodtan a wc-re, amikor szükséges.

2024. júl. 16. 08:32
 24/36 anonim ***** válasza:
Aki alszik, az akkor is alszik, ha nyikorog a kilincs. Tudom. Mi nyitott ajtónál alszunk, mert megáll a meleg amúgy, és csak akkor ébredek fel a vőlegényemre, hogyha épp nem alszom olyan mélyen.
2024. júl. 16. 11:59
 25/36 anonim ***** válasza:

Azert ha van valani zaj akkor felébredsz

F szopo traktoros hajnali 3-kor all neki szantani

2024. júl. 16. 12:03
 26/36 anonim ***** válasza:
Természetesen a wc-be. Édesapám minden este ki szokott menni legalább egyszer, ráadásul a wc ajtó az én szobám ajtajával szelben van. Mégsem ébredek fel rá sosem. Aki mélyen alszik az nem kel fel rá, aki meg nem, az arra is felkelne ha mezítláb, csattogós papucs és lehúzás nélkül mennél ki. De még ha fel is ébred rá valaki, ha megjaragszik emiatt, az a saját szegénységi bizonyítványa, mivel ez egy természetes emberi funkció, hogy aki iszik, annak előbb utóbb vizelnie kell
2024. júl. 16. 13:25
 27/36 anonim ***** válasza:
Szemben*
2024. júl. 16. 13:25
 28/36 anonim válasza:
42%

Ha nem viztakarékos wctartály van, akkor érdemes arra kicserélni. Az nem huzza le az egész vizet, csak a negyedét-ötödét, tehát kevesebb viz folyik, rövidebb ideig tart a zaj. És a visszatöltés is gyorsabban megvan.

De az mindenképp eszelős, hogy valaki a zaj miatt korlátozni akarja a wc használatot.

2024. júl. 16. 16:12
 29/36 anonim ***** válasza:
Pottyantósba vagy a kertbe 🤣
2024. júl. 16. 16:47
 30/36 anonim ***** válasza:
42%
Vagy kimegyek az udvarra. Vagy palackba vagy pohárba pisilek a szobámban. Esős időben kipisilek az erkélyre az eső úgy is leviszi. Vagy kis adagokat bepisilgetek.
aug. 4. 14:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!