Hová szoktatok vizelni éjszaka?
Befottes uveg. Pisilsz,lezarod. Reggel kiontod kioblited.
Napi 5 l nem egeszseges.
Ha alvasbol felebredsz 2 orankent,ott komoly gond van a prosztataddal.
Természetesen mindenki a wc-t használja. Meglehetősen furcsa problémád van.
1. IGYÁL KEVESEBB VIZET !!!
2. CSERÉLD KI A WC-t egy HALKABB MÜKÖDÉSÜRE.
3. HANGSZIGETELD LE A VÉCÉAJTOT.
Átkéredzkedek a szomszédhoz eggyel lejjebb. A mosogatóba szoktam.
Nem. Természetesen a wc-t használom, és a miénket, és le is húzom. Aki álmos, szerintem hamar visszaalszik.
Mi a francnak kell meginni 5 liter vizet, ha ez tönkreteszi az éjszakai alvásod évek óta?
Ha neked így jó folytasd!
Látom mindenkinek nekiugrasz aki nem javasol ágytálat, vagy pelenkát, ha gusztustalankodni akarsz rajta, ne innen várd a felhatalmazást!
Fogalmad sincs, hogy ha bilibe pisilsz az szanaszet tud spriccolni, szag egy idő után beleivódik mindenbe! Nem is higienikus es undorító!
Ha lehetőséged van vécére menni oda kéne menj de te tudod! Nekem szarmindegy
Miért jó ebbe az arrogáns stílusba reagálnod a 4-es válaszadóra? Nem írt semmi rosszat, nem támadott téged, de te ennek ellenére is passzív agressziv voltál vele. Kérdezett is téged, próbált segíteni, azért érdeklődött. De ezekszerint azt még nem sikerűlt értelmezned.
Ha már segítségért fordulsz másokhoz, és segítséget is nyújtanak, normális hangsúllyal írnak, akkor ne te kérd már ki magadnak a dolgokat, csak mert neked nem tetszenek a tények...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!