Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hová szoktatok vizelni éjszaka?

Hová szoktatok vizelni éjszaka?

Figyelt kérdés
Wc nem megoldás, mert hangos. 2 óránként felkelek hugyozni és felkelne tőle mindenki. Esetleg úgy, ha nem húzom le, de úgy meg büdös.
2024. júl. 15. 23:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Menj el orvoshoz.
2024. júl. 15. 23:18
 2/36 A kérdező kommentje:
Minek menjek? Az elmúlt 20 évben így csináltam, sokat iszok, napi 5 litert.
2024. júl. 15. 23:21
 3/36 anonim ***** válasza:
92%
Az ágyba
2024. júl. 15. 23:25
 4/36 anonim ***** válasza:
95%

WC-be.

Hangos? Miért, a WC a szobában van? Csukott ajtónál húzom le. Aki erre fölébred, az arra is fölébredt volna, ha egy macska nyávogott volna az ablak alatt.

A szüleimmel laktam gyerekként, most meg a feleségemmel már régóta. Gyerekkoromban apukám járkált ki, most már én járkálok ki. Vagy néha a feleségem. Mindig mindenki lehúzta a WC-t és senki nem balhézott miatta.

Laktam kollégiumban is, néha ott is előfordult ilyesmi. Ott sem volt ebből probléma egyikünk részéről sem.

Ha neked ezt valaki szóvá tette, akkor az egy idegbeteg majom, akivel nem kell foglalkozni, ill. ha lehet mihamarabb el kell tőle költözni. Ha viszont csak te képzeled azt, hogy szólnának érte, akkor tebenned van kényszeres megfelelés. Ezt is kezelni kell, csak nem urológusnak, hanem pszichológusnak.

Amúgy 2 óránként felkelni az tényleg nagyon sok. Egy éjszaka eszerint minimum kétszer, de inkább háromszor felkelsz? Ha ez rendszeresen előfordul, akkor prosztata megnagyobbodás lehet a hátterében, ezzel fordulj orvoshoz. Ha nő vagy és terhes, akkor normális.

2024. júl. 15. 23:26
 5/36 A kérdező kommentje:
4: vannak a fejedben gondok látom. Sokat iszok, sokat vizelek! Az ajtók meg kilincsek nyikorognak, papucs csattog, stb. Az ajtók meg kb. olyanok, hogy ha valaki megvakarja a hátát a másik szobában azt is tisztán hallani.
2024. júl. 15. 23:32
 6/36 anonim ***** válasza:
95%

Akkor kínlódj ezzel életed hátralevő részében.

Vicces, hogy szerinted nekem vannak gondok a fejemben, de te kérsz tanácsot egy olyan problémához, ami nekem soha az életben nem volt probléma.

2024. júl. 15. 23:37
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

A nyikorgó ajtót meg lehet olajozni, a csattogó papucsot le lehet cserélni. Ha nem akarod lehúzni a wc-t, akkor tarts egy kancsót mellette, megtöltöd vízzel, leöntöd. A csapból a vízcsobogás halkabb, mint a wc tartály.

Mondjuk én személy szerint simán lehúzom a wc-t éjszaka is, ennyire nem élhetünk lábujjhegyen.

2024. júl. 15. 23:39
 8/36 anonim ***** válasza:
94%
Vegyél egy éjjeli edényt. Vagy szoba wc.
2024. júl. 15. 23:50
 9/36 anonim ***** válasza:
91%
Egyedüli megoldás számodra a bili, vagy a nestea üveg.
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézess meg egy cukrot is a nyáron.
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!