Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezt tényleg megteheti az anyám?

Ezt tényleg megteheti az anyám?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok , és teherbe estem. 1 hete tudtam meg, azóta az anyám nem is hajlandó beszélni velem. Ellenben kijelentette hogy ha nem vetem el a babát akkor kirak otthonról, és örökbe ad valami nagynénémhez aki fél országgal odébb lakik... Viszont én nagyon nem szeretném megölni a babámat, a barátom is megtartaná. Az ő szülei viszont anyagi gondok miatt nem tudnának eltartani engem és a babát is. A párom 17, tehát egyikünk sem tudna normális an dolgozni, meg tanulunk. De biztos vagyok benne hogy nem vetem el! Szerintetek tényleg megteheti hogy kidobjon otthonról és odaköltöztessen a nagynénémhez? Egyébként ő sem szívesen fogadna , viszont anyám elég akaratos és végül belement

2024. jún. 26. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csinalhatod, de ez nem ugy mukodik, hogy beteszem-kiveszem.

Komoly kovetelmenyeknek kell megfelelni ahhoz, hogy visszakapd. Altalaban ez nem nagyon szokott sikerulni, vegzettseg nelkul nem kapsz olyan versenykepes fizetest, amibol el tudnal tartani egy gyereket mondjuk alberletben.

Arrol nem is beszelve, hogy egy csecsemotthonban/ ki tudja milyen neveloszuloknel 5 masik gyerek mellett mit elhet at szerencsetlen. Ez nem egy jatekbaba, egy gyermek eleterol van szo basszus! Nem erzed az a helyzet komolysagat, kislany vagy meg.

Ha annyira meg akarod szulni, add orokbe. Ki is valaszthatnad akar, hogy kiknek. Sokan varnak kisbabara, akik szeretetben, jo korulmenyek kozott nevelnek.

Ez se konnyu es en oszinten szolva az abortuszt valasztanam, mert az meg a kisebbik rossz.

2024. jún. 26. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszom, 17 vagy, egy kiszakadt gumi miatt egyből terhes is lettél. Ennyire "nehezen" esel teherbe 😅 Se neked se a gyereknek nem lenne jó élete. Nyomorognátok szó szerint. Most ez neked miért lenne jó? Eszetlen kamasz vagy még, szórakoznod kéne, nem gyereket nevelni.
2024. jún. 26. 14:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Én vagyok az eszetlen mert az orvos ezt mondta? Vagy azért még nem akarom megölni a gyerekemet.. Vagy azért mert kiszakadt a gumi? Mintha nem történne meg Vagy ezer emberrel... A három közül akkor melyik miatt is vagyok eszetlen?

Legalább nekem nem az a megoldás arra ha terhes leszek mint másnak hogy akkor abortusz... mintha ezzel megsem történt lenne

2024. jún. 26. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem nem megoldás, hogy az első két evben lemondj róla, majd visszavedd. Az első két év borzasztóan fontos a kötődés, az egészséges lelkület kialakulásához. Egy kisgyereknek borzasztó, ha nincs legalább egy állandó, szerető személy, akire számíthat. Nem lehet egy gyereket ide-oda rakosgatni. Örökbe adhatod, vagy ha te akarsz gondoskodni róla, akkor születésétől fogva felnőtt koráig vállalni kell. Ha a nagynéninél, akkor ott. Mindenképpen kompromisszumot kell kötnöd ebben a helyzetben. De mint mondtam, a családsegítőt kérdezd meg, mert lehet, hogy van valami harmadik megoldásuk.
2024. jún. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!