Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas pulzusra vállfájás....

Magas pulzusra vállfájás. Több orvos szerint se angina, már a kardiológusnak azt hazudtam, hogy a mellkasom fáj, közben a vállam és néha a hátam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Konkrétan pulzusra fáj és tudom, hogy nincs minden rendben.

Veletek volt ilyen?

2023. okt. 1. 14:40
1 2 3
 21/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem fiatal korom óta magas volt a pulzusom, most kb. 15 évvel később már megérzem, nekem nincs ennyi, de 100-110 igen. Önmagában vállfájdalmam nincsen ettől, de ha pl. pluszban stresszesebb vagyok, idegesít valami, vagy olyat csinálok, ami pluszban terhel is, nem nyugalomban vagyok, akkor nekem is szúr a vállam. Szetencsém volt, mert a kardiológusom rendes és komolyan veszi amit mondok, sőt ő mondta, hogy ez nagyon magas és mivel panasz is van, felírt béta-blokkolót, egy napra rá, már sokkal jobb minden, a pulzus lement 70-80-ra.
2023. okt. 26. 07:47
 22/24 A kérdező kommentje:

Valamit nagyon félreértettél. :)

Nekem nyugalomban NEM magas a pulzusom.

Amikor sportra elér egy bizonyos szintet, akkor van anginám. Mostanában ez a szint alacsonyabb is.

2023. okt. 26. 11:43
 23/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
Értem, neked kicsit máshogy van, de terheléskor nekem is vannak ilyen panaszaim, csak ezt akartam leírni és ilyenkor nekem is van váll, mellkasi fájdalom.
2023. okt. 26. 12:28
 24/24 A kérdező kommentje:

Mi volt erre a megoldás?

Milyen vizsgálataid voltak?

2023. okt. 26. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!