Magas pulzusra vállfájás. Több orvos szerint se angina, már a kardiológusnak azt hazudtam, hogy a mellkasom fáj, közben a vállam és néha a hátam. Mit tegyek?
Konkrétan pulzusra fáj és tudom, hogy nincs minden rendben.
Veletek volt ilyen?
Hát a háziorvost inkább kihagynám.
Nem zárta ki a belgyógyász és az adott kardiológus, csak rámondták.
Mégis hogy zárják ki vizsgálat nélkül azt, hogy 155-ös pulzus felett szinte garantált a fájdalom, versenyen meg le is szakad a karom, néha van nyugalomban is, de nem mozgáshoz kötött?
Nem szokták az ilyet kivizsgálni?
Vagy csak ha meghalt az ember?
Közben lehet, hogy a magas pulzusnál jelentkező extraütések miatt van a mellkasi fájdalom.
Amúgy k jó, hogy így foglalkoznak vele, aztán csodálkoznak, hogy 20 ezer emberből egy meghal a futóversenyeken.
Már miért kellene valahonnan felkajtatnom egy normális háziorvost, amikor működik a magán és ELEVE eszembe se fog jutni TB-s kardiológushoz menni.
A másik az, hogy miért kell hülyének nézni a pácienst...
Huszonévesen volt már anginám és azonnal tudtam, hogy angina.
K...ára mindenhol leírják, hogy NŐKNÉL nemcsak mellkasi fájdalom lehet (de nekem van az is), hanem hát és váll!!!!!!!!!!
De biztosan a vállizület miatt fáj a vállam 170-es pulzusnál emelkedőn sétánál MINDIG, míg 110-es pulzusnál síkon soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!