Azoknak is szorít néha a mellkasa, akik nem szívbetegek?
Figyelt kérdés
Kicsit összevitáztam az orvosommal. Nekem koszorúér szűkületem van, ha melegből hidegbe megyek, szokott lenni angina pectorisom, mert a hidegtől összeszűkülnek az erek. A dokim szerint (nem kardiológus), ilyen mindenkinek van. Megmondtam, hogy szerintem ez hülyeség, egészséges embernek nem szorít a mellkasa. Eléggé elbagatelizálta a dolgot, lényegében kinevetett. Igaza volt?2021. dec. 5. 16:28
2/5 anonim válasza:
Szia, szerintem a mellkasszorítás nem általános, én sem szoktam érezni ilyet. Mennyi idős vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
46. Én is úgy gondolom, h nem általános.
2021. dec. 5. 18:40
4/5 anonim válasza:
Én szoktam érezni mellkasi szorítást, holott minden kardiológiai leletem negatív. Egyelőre találgatnak, mitől lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!