Ha fül elvileg öntisztuló, akkor miért szokott látható fülzsír/fülzsírdugó keletkezni?
Figyelt kérdés
Vattásan nem szabad kiszedni,azt hallottam,mert akkor ez a tisztulási mechanizmus sérül.Akkorérdemes elmenni orvossalckitisztítatni?Nem fog ezértkiröhögni/lenézni?Vgay menjek el fülgyertyázásra,ha túl sok fülzsírom termelődik?2008. dec. 30. 22:46
11/12 anonim válasza:
A mosás után tényleg kicsit jobban zsírosodik (mint ahogy a hajad is, ha megmosod). Ezért kell a vattát kicsit bekenni olajjal.
12/12 anonim válasza:
az aaz író vagyok ,aki nem "pucolja" ki a fülét..nem dicsekedtem,ahogy írja egy válaszoló,hanem tényeket írtam le,és kérdeztem,hiába pontoztatok le.köszönöm az utánam lévő válaszolónak az egyetértést,továbbra sem fogom turkálni a fülem,én megmaradok a mosásnál,eddig bevált 30 évig.és nézzetek csodát,tiszta fülem van!igaza van aki írta,hogy genetikai dolog lehet,de úgylátszik itt egyesek úgy gondolják én retek Teca lehetek,hát gyorsan alápontoznak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!