Mennyi idő után lesz öntisztuló a haj?
Csak megsúgom én nyáron direkt nem mostam hajat 1hónapig.
Lényege annyi lett h 1hónap után kimostam 2nap alatt megint zsíros lett.
Nem éri meg gyakorolni vele. Van aki 2-3hónapig csinálja ugyanúgy bezsírosodik mert ien a haja.
18/F
Nem lesz öntisztuló.
Gondolj csak bele, ha megnézed a csöveseket, ők sem mosnak hajat és a hajuk minden, csak nem tiszta.
Ha belegondolsz ez ugyanolyan, mintha nem fürdenél, a fejed is a tested része, azt is bőr borítja, és mint ahogy a tested is izzad, a fejbőröd is fog mindig valamennyi zsírt termelni, ha nem mosod, akkor csak felgyűlik. Meg a sok kosz, levált bőrdarabka...stb
Meg lehet csinálni, hogy csak vízzel mosod, egy idő után talán kevesebb zsírt termel majd, de soha nem lesz olyan a hajad, mint azoknak, akik mossák... De a koszt mindenképpen ki kell mosnod belőle és arra, ahogy a szmogból származó cuccok lerakódnak a hajadban nem biztos, hogy elég ha csak vízzel mosod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!