Igaz hogy a punci öntisztuló ezért semmi baj akkor sem ha 2 hétig nem mossuk meg? Valaki kipróbálta már?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 23:01
1/16 anonim válasza:
igen, igaz.szerintem a nem mosással sincs gond, ha valamiért így alakulna, de nem árt, ah a szellőzés biztosítva van, és nem rétegesen felültözve nem mossa valaki 2 hétig.
2/16 A kérdező kommentje:
ugy gondoltam hogy meztelenül aludnék éjjel úgy akkor szellözik
2010. dec. 21. 23:14
3/16 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy tudományos cikket, hogy tulajdonképpen az ember öntisztuló képessége miatt az sem okozna semmiféle tragédiát, ha egész életében nem mosakodna - kivéve a testüregeket és a fedett testrészeket (száj, végbél, hüvely, pénisz stb.) Ezekben, tisztálkodás hiányában megtelepedhetnek a kórokozók és egyéni érzékenységtől függően fertőzést okozhatnak. Ha nem is okoznának fertőzést, a szagok miatt senki sem úszná meg kiközösítés nélkül.
4/16 anonim válasza:
szerintem ez azt jelenti, hogy arra nincs szükség, hogy bezuhanyozz oda. nem pedig azt, hogy a külső részeket nem tisztítod megfelelően...
5/16 anonim válasza:
Hát próbáld ki!!Ha égést, viszketést tapasztalnál, akkor máris megkaptad a választ!De ha nem, az bizonyíték lesz: öntisztuló.:)
6/16 anonim válasza:
AZ biztos, h semmiféle bezuhanyzásra ELVILEG nincs szükség. De hogy a szeméremtesttel mi történne, azt nem tudom.Ha kipróbálod, akkor természetesen csak addig, amíg semmi panaszod nincs, nehogy egy jókis fertőzést összeszedj.A szagok már más tészta.
7/16 A kérdező kommentje:
Szobatársam akinek nincs szaga ő mesélte hogy egyszer 2 hétig nem fürdött. Úgy került fel a téma hogy menstruáció alatt nem fürdik.Tényleg nem. Ami 5-6 nap kb. És még sose volt baja. Én meg lactacyddal tusulok mensikor 2x is, mégis folyásom van meg fertözéseim is voltak már. Akkor ez mitől lehet? Ő meg nem fürdik és semmi baja.
2010. dec. 21. 23:32
8/16 anonim válasza:
De az, hogy nem fürdik, az azt jelenti, hogy tusolni sem tusol?
9/16 anonim válasza:
más immunrendszer, más szokások.... szerinted a beduin nők a sivatagban milyen sűrűn fürdenek ?más tészta, hogy olyan emberrel, aki mondjuk 2 hétig nem tisztálkodik, én ágyba nem bújnék... gondold meg, milyen lehet az orális szex ?
Arra meg, hogy a menstruációkor nemfürdik valaki, már nem is mondok semmit... a menzesz egy tisztulási, méregtelenítési folyamat egyben, ennek megfelelően néha igencsak büdös tud lenni amit abban az időszakban izzadsz, meg az alvadt, bomló vér szaga is elég durva...
10/16 anonim válasza:
a szobatársad valamit félreértett. Menzesz alatt tiszta vízzel tusolni erősen ajánlott napi 2szer. Hogy miért?A bomló vért imádják a baktériumok, stb.Kádban fürdenia nyitott méhszáj miatt nem ajánlatos, mert a kórokozók könnyebben feljutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!