Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás zavar mitől lehet?

Alvás zavar mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha nem is stresszelek sokat már hónapot óta rosszul alszok. Sokára alszok el, hamar felkelek és az alvás minősége is rossz. Koffeint nem fogyasztok sűrűn és alkoholt sem sűrűn, de amikor fogyasztok attól valamiért jobban alszok. Mitől lehet ez?

2023. júl. 6. 08:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy egész nap fáradt vagyok aztán este mikor aludni kellene felpörgök hirtelen és nem tudok aludni.
2023. júl. 6. 08:50
 2/5 anonim válasza:
24%
Valószínűleg teljesen fel van borulva az alvásod, lehet hogy monitorozol alvás előtt, ami nem mindenkinek tesz jót. Nem tudom, hogy mitől lehet, szó szerint bármit eltudnék képzelni. Lehet testi vagy mentális gond is. Keress fel szerintem egy orvost. Meg igyál elalvás előtt langyos tejet, talán ha nem is oldja meg a problémát, lenyugtat.
2023. júl. 6. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Több minden okozhatja. Ha màr nagyon rossz az alvàsod minôsége, érdemes szakemberhez fordulnod !
2023. júl. 6. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sajnos tavaly augusztus óta max 4 órát alszok. :( Tegnap 20-45-23,45 és ennyi volt az éjszakai alvás :( Lassan 1 éve így megy...
2023. júl. 7. 06:50
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
48%
Felborult cirkadián ritmus, és ennek következtében kifáradt mellékvese tünetei. Ismerem a dörgést, évtizedekig két és fél órákat aludtam, és még élveztem is, hogy amíg más az élete egyharmadát átalussza, én sokkal többet élek. Nem tudtam, hogy ez baj, és további bajok előszobája. Sajnos az akadémikus orvoslás protokolljába nem tartozik bele, nemigen lehet infót találni róla.
2023. júl. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!