Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni hetek óta?

Nem tudok aludni hetek óta?

Figyelt kérdés

Nem szoktam ide kiírni semmit, de már kénytelen vagyok... Több hete tart már ez nálam, nem tudok aludni normálisan, 1-2 felé alszom el. Folyamatosan jár az agyam, sokszor hallom, h dobog a szívem hangosan, es vmi furcsa érzés is van (kuruttyol). 6 hónapja voltam orvosnál, azt mondta minden oké. Mit lehetne csinálni, hogy tudjak aludni? Rossz szokásom, h sokszor eszem este.Nyugtato tea, zene?

19L

2020. szept. 27. 01:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Lefekvés előtt 2 - 2.5 órával már ne egyél.

Relaxáció (mindfulness)-t is próbálhatsz.

2020. szept. 27. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Nálam 1 perc alatt elaludnál. :) brrrrr.....
2020. szept. 27. 02:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendszerezd be, hogy hánykor fekszel le aludni. Olyankor oltsd le a villanyt, és kapcsolj ki mindent. Még ha az első napokban nehezen is megy az elalvás, minden nap tartsd magad ehhez az időhöz. És ha lehet, ne telefonozz olyankor már :)
2020. szept. 27. 02:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Évek óta macskagyökér kivonatot szedek. 1 vagy 2 szem lefekvés előtt és alszol mint a bunda. Ez nem gyógyszer! Full természetes. Nem a magyar valeriana és haszontalan társaira gondolok. Én csak kizárólag a német Abtei temeékeit hasznalom. Ezekben van anyag. Általában a német amazonrol rendelem, de a DM-ben és Rossmannban is fellelhetők itthon.

Ez a nyugtató

[link]

Ez az altató

[link]

Próbáld ki őket. Tényleg hatásos 👍

2020. szept. 27. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a melatonin segített. Nem tudsz hozzászokni, és kb 20-30 perc múlva alvás.
2020. szept. 27. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Melatonint szedtem en is, nagyon jo!termeszetes!
2020. szept. 27. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszba belinkelt német termékek engem is érdekelnének, magyarul milyen néven keressem őket (nyugtató és altató)?
2020. szept. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!