Hogy szoktassam magam ahoz hogy több vizet igyak?
Sajnos csak próbálkozással, hogy neked mi válik be. Nekem pl a szívószálas üveg (2 literes) és a bubis víz vált be (mert berakom a szám elé és unalmamban iszok és észre se veszem). De ismerek olyat akinek az app. Másnak pedig az 1 literes sima csőrös üveg. Van akinek a pohár víz stb. Lehet, hogy hülyén hangzik, de nagyon sok embert akit ismerek (magamat is beleértve) más tároló tetszik ivásra. Pl én utálok pohárból és bögréből inni. Ha teát akarok inni (otthon) akkor sokszor nagykanállal iszom mint egy levest. Persze a kanalazás nem megoldás nem otthonra, de csak arra akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy nem azért nem iszol mert nem akarsz inni, hanem mert nem tetszik, hogy miből iszol.
Aztán másik dolog, hogy esetleg igyál ízesített dolgokat. Pl citromos víz. Vagy facsarj bele egy narancsot. Vagy csinálj édesítős limonádét. Vagy mondjuk gyümölcsteát akár lehűtve. Lehet, hogy az jobban itatja magát.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!