Hogyan szoktassam rá magam a mindennapos fürdésre?
Igen,tudom hogy a fürdés az alap,meg higiénia,de én hetenként egyszer kétszer fürdök,hajat mosni hetenként kétszer,normálisan.
Sajnos a gép mindig vonz magához,rendesen kocka vagyok.
Nagyon gáz,tudom.
Hogyan vegyem rá magam hogy menjek fürödni?
Estig gépezek,majd megyek aludni.
Nem kérek olyanokat,hogy há' húzzá fürödni,mert nem így megy nekem.:(
Beszippant a gép,és a fürdést el is felejtem.
Próbáltam hogy felírtam a telefonomba,és csörgött ha mennem kell fürödni. Ez bejött két hétig,majd letöltöttem egy új játékot és egész nap azt toltam...
Szülőmet hagyjátok ki,nem az ő hibája,apummal élek,leszokott ezért ordítani rendesen,de sokat dolgozik ezért nem ér rá hogy mindig engem szidjon.Megtesz mindent hogy jó helyem legyen,mivel anyámtól vett el,mert rossz körülmények között nőttem fel,hála anyámnak...(nem fizette a vizet,ilyesmi..)
Anyám rontotta el a nevelésem,szóval apumat ne szidjátok ezért,ő tényleg próbál megtenni értem mindent.
Várom a válaszokat.
14/L
Bocs,de ez nem nevelés kérdése.
Erre igényed kell hogy legyen.
Elég baj az hogy lány létedre nem fürdesz rendszeresen.
Menstruációs időszakban is ezt csinálod?
Inkább ne válaszolj...
Míg ezt a kérdést kiírtad,addig már megfürödhettél volna.
A hányinger kerülget az ilyen gyökerektől.
Gondolom téged suliban is úgy hívnak,hogy "abüdösleány"..
Égő az igénytelenséged,még akkor is ha fiú lennél.
Először is: beteges, hogy ennyire játékfüggő vagy. A későbbiekben nem igazán kéne ennyit gépezned, már csak a suli miatt sem. De hát te tudod, hogy mi a fontos.
A fürdést illetően pedig annyit mondanék, hogy egészségtelen és igénytelen. Egy fiú sem fog így a közeledbe menni.
Kényszerítsd magad arra, hogy megfürödj. Szánd rá magad, hogy mondjuk 6 és 7 között megfürdesz minden nap. Nehéz változtatni a rossz beidegződéseken, de próbáld meg, mert ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!