Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam rá magam a...

Hogyan szoktassam rá magam a mindennapos fürdésre?

Figyelt kérdés

Igen,tudom hogy a fürdés az alap,meg higiénia,de én hetenként egyszer kétszer fürdök,hajat mosni hetenként kétszer,normálisan.

Sajnos a gép mindig vonz magához,rendesen kocka vagyok.

Nagyon gáz,tudom.

Hogyan vegyem rá magam hogy menjek fürödni?

Estig gépezek,majd megyek aludni.

Nem kérek olyanokat,hogy há' húzzá fürödni,mert nem így megy nekem.:(

Beszippant a gép,és a fürdést el is felejtem.

Próbáltam hogy felírtam a telefonomba,és csörgött ha mennem kell fürödni. Ez bejött két hétig,majd letöltöttem egy új játékot és egész nap azt toltam...

Szülőmet hagyjátok ki,nem az ő hibája,apummal élek,leszokott ezért ordítani rendesen,de sokat dolgozik ezért nem ér rá hogy mindig engem szidjon.Megtesz mindent hogy jó helyem legyen,mivel anyámtól vett el,mert rossz körülmények között nőttem fel,hála anyámnak...(nem fizette a vizet,ilyesmi..)

Anyám rontotta el a nevelésem,szóval apumat ne szidjátok ezért,ő tényleg próbál megtenni értem mindent.

Várom a válaszokat.

14/L

#fürdés #higiénia #rossz neveltetés #rossz anyuka
2017. aug. 26. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

úgy van az agyam hogy "minek".

7-es vagyok: ezt kéne kitörölnöd az agyadból, és azt gondolni helyett, hogy "fel akarok frissülni a hosszú, fárasztó nap után, hogy utána illatosan vessem magam az ágyba." Valami ilyesmi.

2017. aug. 27. 18:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Ezt fogom csinálni..
2017. aug. 27. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem este izzadtan nincs gusztusom az ágyba befeküdni, nekem ez a fő motivációm. Amúgy vannak kultúrák ahol pont fordítva, lefekszenek este és reggel zuhanyoznak, akkor meg napindító frissítésnek jó. Amúgy nem kell minden nap fürdeni, elég ha tusolsz. Kisebb ceremónia, gyorsabb, ugyanúgy tiszta vagy. Fürdésre tényleg elég a hetente pár alkalom ha minden nap tusolsz. Amúgy a bőrgyógyászok nincsenek oda ezért a tisztaságmániáért, de ez az általános sztenderd. Néhány szélsőséges bőrgyógyász szerint nem kell minden nap, de akkor is minimum minden másnap, és minden nap meg mosakodás a testhajlatokra különös tekintettel. Neked már ez is előrelépés lenne. Én nem szeretek mosakodni, olyan tisztátalan félmunka érzésem van mindig tőle a meg nem mosott részek miatt, én minimum mindennap zuhany párti vagyok.
2017. aug. 29. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Végezz fizikai munkát is, rakodj, takaríts, kertészkedj, sportolj, utána rögtön fürdeni támad kedved :) Egész nap gép előtt gondolhatod hogy minek, ha meg se mozdultál.
2020. júl. 18. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet rászokni. Én meg van hogy egy hónapban egyszer fürdök. Kit érdekel
2022. máj. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!