Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal? Van...

Mit csináljak magammal? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés

lényegében anorexiás vagyok is 180cm 60kg vagyok. Gyűlőlöm magam emiatt.

most már 2napja semmit nem ettem is ezt csak az egyik barátnőm tudja, de phihológushoz (bocs nem tudom hogyan kell írni) nem tudok menni , mert a szüleim nem értenék meg. Lényegében túl sok rossz történt is ezért is alakult ki.

2023. jan. 12. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
De pont abba kell hagyni, az én esetemben. Mivel nem tudtam leállni róla, és undorító lettem tőle. Aki tud mértékkel edzeni, csinálja, mit bánom én. De nekem ennyi ebből bőven elég is volt.
2023. jan. 12. 22:24
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Ez is jelzi, hogy nem gyógyultál meg, mert egyedül nem lehet. Az, hogy össze-vissza eszel és nem edzel, az pont a betegség "hintájának" másik oldala. Egészséges ember eszik, de azért figyel, edzésre jár, de azért figyel, mert az optimális középen van, mindig!

Kérdező: fontos és szükséges a szaksegítség ilyen esetben! Gyerekeknél pláne! Kezdj el beszélni róla, akár egy olyan felnőttnek, akiben megbízol, legyen akárki, rokon, ismerős anyja, apja, akárki! Segítség kell! MOST!

2023. jan. 12. 23:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Iskolatokban van sulipszichológus? Mióta tart ez nálad hogy tudatosan nem eszel?
2023. jan. 12. 23:32
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Miért lesz bűntudatod ha eszel? Ugyan olyan alapvető szükséglet mint az alvás. Nutridrink esetleg.
2023. jan. 13. 00:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne feltételezd, hogy úgyse értenék meg, valójában egyszerűen félsz orvoshoz fordulni, és előtte a problémáidról beszélni. Pedig az a megoldás, semmi más. Úgyhogy holnap szólj anyukádnak, és menjetek el együtt a háziorvoshoz, aki ajánljon pszichiátriai gondozót.

Én se tudom értelmezni, mi az, hogy bűntudatod van, ha eszel. Miből gondolod, hogy az evés bűn? Még ha el lennél hízva, akkor lenne valami alapja, de így? Pillanatnyilag pont a nemevés a bűn, mert lassan meggyilkolod magad. Persze, odáig nem jutsz el, mert nem hagynak, de jobb lenne a kórházi csöves táplálást kihagyni. Tessék naponta 3-szor legalább a mások adott étkezésének a felét megenni kezdetnek.

2023. jan. 13. 01:42
 16/23 anonim ***** válasza:
12%
A 180 cm/60kg még egészséges bmi, nem anorexia, én 182cm vagyok 59kg és minden rendben
2023. jan. 13. 02:33
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
12 es, elég hinta vagy te. Pont az ilyen retardáltak miatt van a sok testképzavaros, te magad is az vagy, és még terjeszted is! Gratulálok. Ráadásul ki is forgatod a szavaimat. Fontoskodsz itt a semmire. Felnőtt ember vagyok, majd én eldöntöm, hogyan tovább, így is örülök hogy ki tudtam szállni ebből a hülyeségből. Neked meg jó edzést, hiszen az egészséges emberek azt csinálják, te bohóc.
2023. jan. 13. 05:21
 18/23 A kérdező kommentje:

már 3 napja nem eszek tudatosan....

hogyan mondjam el a szüleimnek? (tavaly is volt egy mély pontom, de az csak picit más volt is azt sem fogadták el teljesen)

2023. jan. 13. 06:14
 19/23 A kérdező kommentje:
is azért nem eszek, mert bármennyiszer belenézek a tükörbe, egy dagadt csajt látok is párpillanat nincs egy igaz barátom se, vagy valaki aki megértene engem.
2023. jan. 13. 06:16
 20/23 A kérdező kommentje:
valami tipp?
2023. jan. 13. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!