lényegében anorexiás vagyok is 180cm 60kg vagyok. Gyűlőlöm magam emiatt.
most már 2napja semmit nem ettem is ezt csak az egyik barátnőm tudja, de phihológushoz (bocs nem tudom hogyan kell írni) nem tudok menni , mert a szüleim nem értenék meg. Lényegében túl sok rossz történt is ezért is alakult ki.
nem sajnos ez nem ilyen egyszerű, mert ha eszek bűntudatom lesz....
2023. jan. 12. 20:46
3/23 anonim válasza:
Apránként kell kezdeni.
2023. jan. 12. 21:09
4/23 anonim válasza:
Beszélj az osztályfőnököddel, hogy adja meg az iskolapszichológus számát.
2023. jan. 12. 21:11
5/23 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok enni, mert nem kívánom...
osztályfőnök jó lenne, de a suliba nincs pszichológus
2023. jan. 12. 21:24
6/23 anonim válasza:
A levegőtől nem fogsz hízni. Vagy segítesz magadon vagy szakértőhöz fordulsz vagy belehalsz.
Ha más nincs a háziorvosodhoz is elmehetsz. Ő majd elküld pszichiáterhez.
Tiniként megjártam a pszichiátriát. Nagyrészt anorexiások voltak ott, élő csontvázak, hidd el, nem akarsz addig a szintig eljutni.
2023. jan. 12. 21:33
7/23 anonim válasza:
Lehet, azért nem eszel, mert úgy érzed, más felett nincs irányításod, ezért a kajálás visszafogásán "éled ki" magad.
Amíg nincs feltárva a lelki háttere, nem is lesz étvágyad.
Sok sikert, írhatsz privit, ha gondolod.
2023. jan. 12. 21:48
8/23 anonim válasza:
Minden iskolához tartozik iskolapszichológus. Akkor is, ha nincs ott irodája épp. Ne kifogásokat keress, hanem csináld.
2023. jan. 12. 22:04
9/23 anonim válasza:
Igazából én sem mentem pszichológushoz a testképzavarommal. De nálam ez olyan volt, hogy alig ettem és mellette orrvérzésig edzettem minden áldott nap órákon át. Ez ment kb egy évig. Mivel pesten lakom albiban, hazalátogattam, anyám sírva fakad mikor meglátott. Érdekes, hogy én magam nem tapasztaltam, hogy 110 kilóból már csak 57 vagyok. Ez idő alatt tönkretettem a gyomrom, a bőröm, az izületeket. Ennyit a fene nagy edzésekről. Olyan hasizmom volt a napi 1000 haspréstől, hogy hihetetlen. Végül önmagam szántam rá, hogy ezt be kell fejezni végleg! Mérleget kidobtam, ezzel indult. A súlyzókat is, és végül elkezdtem normálisan enni. Kevés adagokat, majd kicsivel többet. Persze ez rohadt hosszú folyamat, és kb olyan nehéz mint lefogyni. Orbitális hülyeség volt a diéta, és ráadásul depressziós is lettem. Soha többé nem akarok edzeni, sem diétázni. Mostanság már olyan ételt is megeszek bűntudat nélkül, amit egy éven át látni sem akartam. És egyáltalán nem érdekel hogy nézek ki, hány kiló vagyok. És ezerszer jobban érzem magam.
2023. jan. 12. 22:19
10/23 anonim válasza:
Utolsó: attól még nem kell abbahagyni az edzést, esetleg meg kell tanulni eleget enni hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!