Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van rá megoldás?

Mit csináljak? Van rá megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Már 4 és fél hete fogyózom és fogytam 3 kilót. Most 75 vagyok és még szeretnék fogyni 10 kilót. Nagyok a melleim és attól félek hogyha leadom ezt a 10 kilót akkor lógni fognak. Mindenki ezzel ijesztget... Tudnátok olyan gyakorlatokat mondani amelyeket itthon is elvégezhetek és nem kerül pénzbe!? Persze tudom, hogy lógni fog egy kicsit a mellem csak azt akarom, hogy feszesebb legyen. Még nem volt barátom és félek, hogy nem akar majd senki a mellemhez nyúlni emiatt!

Előre is köszi a válaszokat:)

2010. dec. 16. 15:53
 1/2 Saten ‫҉ ***** válasza:
Mellizmot lehet edzeni de ettől nem lesz feszesebb a cicid. Két okból sem, a mell nagyrészt zsír és zsírra elég nehéz feszíteni :D a másik meg, hogy fogyókúra közben nem igen tudsz izmot építeni. Szóval, ez genetika elképzelhető, hogy lógni fog de az is lehet, hogy nem
2010. dec. 16. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, látod, erre azelött kellett volna gondolni, mielött elhíztál...
2010. dec. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!