Fogyási tapasztalattal rendelkezők, mi lenne a leghatátosabb megoldás?
179 cm magas vagyok és 74 kg. Én már a hetvenes számmal megelégednék, lévén, hogy nehezek a csontjaim és nem hiszem, hogy meg tudnám tartani korábbi célomat, a 68 kg-ot.
Egy olyan fogyási módszerre, diétára lenne szükségem, ami után nem jönne vissza az elvesztett súly kétszerese, mert ittam egy pohár vizet. Természetesen örülnék, ha minél gyorsabb lenne az ajánlott módszer, de a legfontosabb, hogy meg tudjam tartani. (Nem kezdenék habzsolásba, de esetleg megengednék magamnak egy kis tésztát ebédre)
Köszönöm!
Szia, én is ilyen magas vagyok és voltam ennyi kiló is:)
Nekem az vált be, hogy olyan munkahelyem lett ahol sok a lótás- futás
mindig lusta voltam a sporthoz, most meg rákényszerültem:)
3-4 óránként eszek így felgyorsult az anyagcserém
reggelire tejeskávé, gyümölcs, délután már csak zöldség, natúr hús, 6 után semmi, nekem így ment le 3 hónap alatt 8 kiló
én ehhez a magassághoz a 60 kilót céloztam meg, lehet, hogy kicsit kevés, de én úgy érzem magam jól
persze nehéz nem zabálni ha szerelmi bánatos az ember és az életmódváltás nálam hajhullással is járt...
így is van. nem árt mellé a mozgás, az aktív élet, de súlytartásnál simán elég lehet a heti 2 laza edzés is...
a 6 után nem evés meg .... inkább nem fejteném ki, így is gondolom a modiknál pengeélen táncolok...
hát ja, 6 után nem enni, nem okos dolog:)
nekem bevált, de nincs jó gyomrom, pár hétnél tovább nem bírom, főleg, ha éjfél után megyek aludni
próbáld ki, hogy reggel langyos vízbe citromot facsarsz, anyukám esküszik rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!