Mi az oka annak, hogy végül mégsem tették kötelezővé a covid elleni oltást?
Ahhoz kétség sem fér (kapcsolódva a 9.válaszolóhoz), hogy mesterségesen generálta a hatalmi elit ezt a pandémiát, méghozzá annak érdekében, hogy radikálisan csökkentsék a számunkat, illetve a maradék felett kiépítsék a totális kontrollt. Egyszerűen túl sokan vagyunk, majd 8 milliárd embert nem tudnak a kényük-kedvük szerint irányítani. Ezért létrehoztak egy olyan vakcinát, ami képes megfosztani az embert az emberségétől és biorobottá változtatni, ami csak teszi azt, amit megparancsolnak neki.
Az utolsó mondatot olvasván tuti minden vakcinázott felhördül, és azonnal vad konteózásba kezd, de nem zavar. (Amúgy a konteó összeesküvés-elméletet jelent, ami most zajlik pedig már rég összeeküvés-gyakorlat, úgyhogy abba lehet hagyni a konteózást.)
Szóval megalkották a tudatelnyomó vakcinát benne olyan nyalánkságokkal, mint a grafénoxid, majd kikiáltották a pandémiát, hogy mindenki összeszarja magát, és önként rohanjon leoltatni magában a tudatosságot a VAKcinával.
Ahhoz sem fér egy csepp kétség sem, hogy lesz következő pandémia, hiszen attól a rengeteg testidegen grafénoxidtól valahogy meg akar szabadulni az emberi szervezet. És hát ha máshogy nem a bőrön keresztül próbálja magából kilökni a cuccost. Szerintem is majomhimlő néven fog futni...
Most így céges karácsonyi buli után dióhéjban ennyi tellett tőlem. Ti csak ízlelgessétek, forgassátok egy kicsit a szátokban a leírtakat, aztán majd fakítsatok, hogy hogy smakkol.
Senki semmit?
Na mindegy, én még egy kicsit írok.
Hogy tudja a vakcina befolyásolni a tudatot és hogy változtatja át az érző emberi lényt érzéketlen, önálló döntésekre, kreativitásra, spontaneitásra képtelen biorobottá?
Szerintem úgy, hogy ezek a grafénoxid nanorészecsék (amik maradéktalanul sosem tudnak távozni azokból, akik megkapták) adó-vevőként funkcionálnak és azt a frekvenciát sugározzák a testbe, amit az 5G tornyokból kapnak.
Tudniillik minden tudatállaponak megvan a maga egyedi frekvenciája, a hatalmi elit pedig pontosan tisztában van ezzel, így szándékosan nyomják a béka segge alá az egész emberiség kollektív tudatállapotát, hogy szelektáljanak és kordában tarthassanak minket. Ha mondjuk tartósan fél valaki, vagy bizonytalanság, aggódás, stressz, kilátástalanság uralkodik rajta, akkor nagyon alacsony tudatállapotban leledzik, és alig képes valami produktívat csinálni, folyton fáradt, kezd fizikailag is megbetegedni. Amikor megbetegedett elmegy az orvoshoz, az orvos felírja a "gyógyszereket", a gyógyszergyártók meg gennyesre tömik magukat a gyógyszerekből és vakcinákból befolyt pénzből... kezd derengedi, hogy ez már rég túlment a konteón és zsírosan a közepében vagyunk?
Ok, a covid lecsengett, most van háború, infláció, energiaválság, hogy egy pillanat nyugtunk se lehessen, és még véletlenül se jusson eszünkbe, hogy azok legyünk, aminek megszülettünk, szabad, boldog, egészséges emberek.
"Szerintem úgy, hogy ezek a grafénoxid nanorészecsék (amik maradéktalanul sosem tudnak távozni azokból, akik megkapták) adó-vevőként funkcionálnak és azt a frekvenciát sugározzák a testbe, amit az 5G tornyokból kapnak."
Tényleg annyira nagy nulla a konteód, hogy már az azt alátámasztani próbáló meséket is külön mesékkel kell megpróbálni valahogy visszaigazolni? :D
Se azt nem bizonyítja semmi hogy léteznének emberekben grafén-oxid nanorészecskék, se azt, hogy a nanorészecskéid adóvevők lennének, se azt, hogy ezekbe bárki bármit is sugározna, se azt, hogy bármi köze lenne az 5G hálózathoz. Lényegében egyetlen mondaton belül négy egymásra halmozott kitalációból hoztál ki egy teljes kagyvaszt, mert miért is jó ez neked?
44-es válaszoló elsősorban kiírtam magából egy kicsit, ami bennem van a dologgal kapcsolatban, és jól esett, úgyhogy köszönöm szépen a törődést, és lásd, hogy először magamra gondoltam, aztán pedig Rád, hogy szóbaelegyedjünk egymással, szóval másodsorban miattad is írtam és csak végül a 43-as fajtáknak, hiszen tudom, hogy őket már nem lehet megmentenii.
Hasonlóképpen látunk szerintem,
összevethetnénk, amink van. Lenne egy csomó kérdésem is.
Mit szólsz?
Ha ezt, amit leírtál valóban megoldották, az azt jelentette volna, hogy technikailag több száz évvel előrébb járunk, mint valójában.
Szerinted, a tudomány jelen állása szerint hogyan lehetséges, hogy bármi, ami akkora, hogy egy injekciós tűn átfér bármilyen jelet is fogadjon.
Meg aztán honnan nyerné az energiát?
Aztán a fogadott jellel mit csinál?
Dehát létezik nanotechnológia. Az nem azt jelenti, hogy ezek a fém nanorészecskék az emberi testben képesek működőképes szerkezetekké összeálli? Tehát az ember nem futószalagon gépekkel rakja össze a berendezést, hanem az injekcióstűn átférő alkatrészek maguktól állnak össze az ember saját szervezetében? Ha ezt meg tudták oldani, akkor már miért ne egy adóvevővé álljanak össze?
Az energiát magától a testtől nyerik a részecskék, hiszen kapcsolódnak a sejtekhez, gondolom.
A fogadott jelet rezgés formájában továbbítja az egész testbe, a testet felépítő 70 % víz segítségével. Ugyanis a víz tökéletesen továbbítja az információkat, azaz rezgéseket.
De különben azt írtam, hogy ez "csak" szerintem van így, megdönthetetlen, kézzelfogható bizonyítékaim nincsenek rá, csak sokat olvastam, videóztam a témában, és bennem így állt össze a kép.
Egyébként azt hogy értetted pontosan, hogy jobban megszokott a következő pandémiànál? Mert túl sokat beszélek?
46-os válaszoló, bocsi, azt hittem, hogy a 44-es válaszoló vagy, most látom csak, hogy nem. Így a második két bekezdés nem neked szól. (Különben az utolsó előtti tök felesleges is, de már mindegy).
Köszönöm a kérdéseidet!
"Dehát létezik nanotechnológia. Az nem azt jelenti, hogy ezek a fém nanorészecskék az emberi testben képesek működőképes szerkezetekké összeálli? "
Nem azt jelenti, a tudomány mai állása alatt egész biztosan nem.
A baj az, hogy amiket írsz, azok a jelenlegi tudásunk szerint lehetetlenek. Sőt, igen távol állunk tőle. Vannak olyan konteók, amik legalább minimálisan elgondolodtatóak, de amit írsz, ez pontról pontra egy baromság. Ez kb olyan, mintha az mondanám, hogy van egy marslakó barátom, akivel smsezni szoktam...
Nézzél kevesebb konteós videót, olvass többet a tudományról.
Ha a "háttérhatalom" valóban meg akarná tizedelni a népet, annak számos egyszerűbb módja lenne.
Nem mellesleg három oltást kaptam anno, most meg kifejezetten boldog vagyok. Ilyenkor mi van? Befuccsolt a nanotechnológia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!